reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wyczekiwany listopad...

gratuluję ślicznego chłopczyka !!!
mirze1fr.gif

reklama
beatko ja JUŻ nie śpię :)

ale mnie strasznie naszło na jabłka! wczoraj wieczorem pzred spaniem,dziś koło 7 rano jak się przebudziłam,zjadłam jabłko i znów się położyłam no i teraz też wszamałam jabłko ::) objadam tylko teściową ::)

Hej dziewczyny!!!

Ale miałam dzisiaj sen!!!
Że urodziłam moją córeczkę i to zupełnie bezboleśnie podczas snu
Rano Viki już była obok mnie, uśmiechała się cała zadowolona

A ja ledwo pamiętałam,że ją urodziłam
Mało tego spałam z mamą, a ona musiała mnie przebudzać, bo mówi-dziecko się rodzi a Ty śpisz

I śniło mi się,że rano się obudziłam i postanowiłam napisać na babyboom, że te wszystkie opowieści o bólu porodowym i o znieczuleniach to bajki i opowiadają je by nastarszyć tylko kobiety, więc macie się totalnie nie przejmować, bo to nic nie boli

Oby się ten sen spełnił każdej z nas ;D ;D ;D

Karolinnko, to dobrze , że jesz jabłka bo one bynajmniej nie przemieniają się w tłuszczyk jak czekolada. Smacznego  ;)

Cześć Karolinnka!
Ja też ogromnie uwielbiam jabłka (a jeszcze niedawno nie przepadałam) jeszcze bardziej uwielbiam gruszki i winogronano imam ogromny apetyt na słodycze, a brzuch rośnie :laugh:
tak właściwie to dopiero teraz zaczynam sobie dogadzać, ajk już jest po terminie
ciekawe co tam waga pokaże? ;D

wiesz beatko że pomyślałam sobie wcześniej identycznie! ;D więc z tej "Przypadłości" się cieszę :)

justynko sen świetny,ciekawe czemu wszyscy nas tak oszukują ??? ;) (ja tyle przytyłam że strasz! )

reklama
Olu serdecznie gratuluję!!!

geddes92.jpg

Justynaj ja też ostatnio mam smaki na same słodycze, wczoraj wszamałam pączka, ptysia, jakieś wafelki itp. a brzuszek rośnie. Mam nadzieję, że po ciąży będę umiała się zmobilizować. Teraz jakoś nie mogę. :( Sądząc po tych smakach moze jednak dziewczynka? ;)

Do góry