reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
Dziewczyny chciałabym Wam wszystkim pogratulować wspaniałych Dzidziusiów :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Zdrówka, miłości, pociechy z maluszków, oby zdrowo się chowały i nie sprawiały kłopotu rodzicom :D

cześć dziewczyny i marul ;D

tylko na chwilkę wpadłam żeby powiadomić że dziś z małą jetseśmy w domku :) opiszę wszystko później teraz padamy z małą na pyszczki ;) acha,córeczka jest przeeeśliczna,chłopcy na bb już ustawiajcie się w kolejce ;D

dzięki za gratulacje ,jesteście kochani!!!

reklama
dziś mała daje mi popalić ::) czemu dzieci nie powiedzą czego chcą ;) ale przyznaje że często się uspokaja u taty na rękach ::)

a i nie wiem czy tak jest u was ale jak moja mała zrobi kupkę to prawie w ogóle nie czuję zapachu a mojego męża skręca ;) ;) ach ta natura,chyba tak nam matkom stępiła węch ;)

mąż wyszedł na zakupy do obiadu :) czekam aż zrobi :) dostał 2 tyg wolnego na opiekę nade mną i małą więc teraz musi harować ;)

dzieciyoyo6qs.gif

Do góry