• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wynik kariotypu

marzycielko

Fanka BB :)
Hej odebraliśmy wynik kariotypu u mnie wszystko ok a u męża 46 XY i komentarz "w kariotypie występuje polimorfizm dotyczący heterochromatyny zlokalizowanej w ramionach długich chromosomu Y " wiecie co to oznaczać? Spotkała się któraś z was z taki wpisem?
polecicie dobrego genetyka w Katowicach ?

reklama
W KAtowicach z takich Kliniki to jest gyncentrum. Chyba taka najbardziej znana klinika, nie wiem gdzie jeszcze mogłabyś się udać, zobaczę jeszcze, jest jeszcze pani Dr Jezela Stanek, Poradnia genetyczna Holsamed. Trzymam kciuki Za Was marzycielko :*

ooo ;) i jak ? byłaś już ? czy dopiero będziesz u tej pani ? Ja nigdy nie miałam do czynienia z takim lekarzem, więc jestem ciekawa doświadczenia.
hej, właśnie wczoraj mieliśmy wizytę :) okazało sie ze wszystko jest ok mieścimy sie w normach i ten komentarz oznacza ze może zaburzać parametry nasienia.
Pani nam zaproponowala dwa badania jezeli bylisbym ciekawi co dokladnie odpowiada za taki wynik ale koszt jednego badani to 960-1600zl a drugiego 800 euro wiec nie jesteśmy zainteresowani skoro ogólnie jest dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry