reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik testu ciążowego

reklama
hejka mam Nadzieje ze ktoś tu jeszcze zajrzy. Zrobiłam test oczywiście tak ja nie było w instrukcji grubo przed okresem (5dni) i nie z porannego moczu test 25. Troche się już staram z narzeczonym i wiele testów tez zrobiłam ale zawsze były białe. A ten mi tu jakaś kreskę anorektyczna(cieką) pokazał. Co o tym myślicie . Nie naskakujcie na mnie ze za wcześnie czy coś poprostu znalazłam sobie hobby na czas lockdownu 🤷🏻‍♀️

Minimalnie coś tam widać, ale według mnie to bardziej kreska fabryczna niż testowa ;)

Minimalnie coś tam widać, ale według mnie to bardziej kreska fabryczna niż testowa ;)
Być może ale clear blue robię od początku swoich starań 8miesiecy i nawet po czasie nic nie wychodziło a ten chyba po 5 min wyszedł tak. Może jakiś bubel tez nie zaprzeczam. Powtórzę za dwa dni o się okaże albo i jutro

Pik pokazał mi się 28.02 na teście

Po piku zakłada się że owu wystąpi mniej więcej w ciągu 24-48h. Zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dniem po owulacji, po zagnieżdżeniu potrzeba około 48 h na to żeby poziom bety w organizmie zaczął rosnąć. U Ciebie wychodzi na to że to około 6-7 dzień po owulacji więc zdecydowanie zbyt wcześnie zrobiony test, tym bardziej o czułości 25 :) Na spokojnie poczekałabym do terminu @ i dopiero wtedy testowała ;)

Po piku zakłada się że owu wystąpi mniej więcej w ciągu 24-48h. Zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dniem po owulacji, po zagnieżdżeniu potrzeba około 48 h na to żeby poziom bety w organizmie zaczął rosnąć. U Ciebie wychodzi na to że to około 6-7 dzień po owulacji więc zdecydowanie zbyt wcześnie zrobiony test, tym bardziej o czułości 25 :) Na spokojnie poczekałabym do terminu @ i dopiero wtedy testowała ;)
Mój test mówi ze od 12-36h jest owylacja zreszta nie ma co drążyć bo ja naprawdę nie mam w głowie jakiegoś nacisku. Tak po prostu pierwszy raz mi taki test wyszedł i chciałam podpytać was

reklama
Do góry