Jak dzidzia sie ladnie ulozy to w polowkowym na bank sie juz okresla... mi Antosie"zidentyfikowali" juz w 17 tyg i dodam ze nie na najlepszym sprzecie...tak wiec jak widac mozna troszke wczesniej dowiedziec sie co Maluch chowa miedzy nozkami-zalezy to od czestotliwosci wykonywania usg (ja mialam i mam co wizyte, ale niektore babeczki maja tylko 3 podczas calej ciazy) no i oczywiscie od wspolpracy szkraba, bo jak sie zle ulozy to czasem do konca nie wiadomo "kim jest " :-)
reklama
ulla2313
mama Ani i Kamila
No cześć dziewczyny .Ja to się wczoraj najadłam się strachu u swojego lekarza po 5 minutach szukania tętna płodu którego nie mógł znależ kazał mi się położyć na kozetce. Serce mi wali lo jak młot z nerwów bo myślałam że znowu 4 dziecko dołączy do aniołków ,ale na szczęście zrobił mi jeszcze usg gdzie to nasz szkrabek się podziewa ,on rządził brzuchu jak szalony lekarz mówi że nic dziwnego że nie mógł złapać serduszka.Jak zeszłam z kozetki to aż nogi mi się ugieły,
Jak powiedziałam otym mężowi i dzieciom to oni się śmiali i mówili że ono od małego daje mi popalić.Ale jestem:-)że jest wszystko o.k.

andariel
mama super dwójki :]
ulla współczuję nerwów, ale ważne, że jest ok!
najważniejsze,ze wszytsko jest dobrzeNo cześć dziewczyny .Ja to się wczoraj najadłam się strachu u swojego lekarza po 5 minutach szukania tętna płodu którego nie mógł znależ kazał mi się położyć na kozetce. Serce mi wali lo jak młot z nerwów bo myślałam że znowu 4 dziecko dołączy do aniołków ,ale na szczęście zrobił mi jeszcze usg gdzie to nasz szkrabek się podziewa ,on rządził brzuchu jak szalony lekarz mówi że nic dziwnego że nie mógł złapać serduszka.Jak zeszłam z kozetki to aż nogi mi się ugieły,Jak powiedziałam otym mężowi i dzieciom to oni się śmiali i mówili że ono od małego daje mi popalić.Ale jestem:-)że jest wszystko o.k.
_karincia_
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam od gina, nie jest zadowolona z moich wyników :-(
Mam lekką anemię :-(
nie martw się anemia to nic groźnego wiecej witaminek i napewno sie poprawi,w ciąży wszystkie witaminki dzieci z nas ściągają dlatego mamy słabsze wynikiWłaśnie wróciłam od gina, nie jest zadowolona z moich wyników :-(
_karincia_
Fanka BB :)
W sumie może i tak..
Bo ja do tej pory nie brałam żadnych witamin, tylko sam kwas więc może będzie lepiej jak zacznę witaminki przyjmować :-)
Bo ja do tej pory nie brałam żadnych witamin, tylko sam kwas więc może będzie lepiej jak zacznę witaminki przyjmować :-)
andariel
mama super dwójki :]
karincia nie martw się, anemia często się zdarza podczas ciąży; tak naprawdę sama nie wiem czy tez jej nie mam, dopiero następne badanie krwi to pokaże (dotąd nie miałam); a lekarz zalecił Ci łykanie żelaza czy innych preparatów?
reklama
rasqo
Zaciekawiona BB
My byliśmy dziś rano na badaniu przezierności, mały tak się wiercił że lekarz nie mógł go pomierzyć ale nosek i kark zmierzył tylko nie umiał przepływów sprawdzić (tak to określił). Więc po dłuższym czasie powiedział że trzeba będzie zrobić usg wewnętrzne by małego trochę unieruchomić i się wtedy udało po dłuższej chwili. Lekarz mówił, że strasznie żywy jest i pytał po kim to ma 
wyniki ok, zalecił tylko witaminy i kwas dalej

wyniki ok, zalecił tylko witaminy i kwas dalej
Podziel się: