reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina...

Maggie ciesze sie ze wszystko w porzadku.:-)
Ja juz po glukozie , ochydztwo odbija mi sie do teraz.
Ale wynik jest super w porzadku przed 86 po 140. Takze slodycze moge wcinac. :-)
Morfologia troche spadkow ma ale to minimalne pogorszenie normalne w ciazy. hemoglobina 11,9 norma 12 takze nie jest zle.
Mocz tez w porzadku takze wszystko jest ok.
Deli a jak twoje wyniki, dzieki za ranek:-):-)Tak jak i tobie Aneczka

reklama
A ja jutro idę na morfologię i mocz. Zastanawia mnie dlaczego nie dostałam jeszcze skierowania na test obciążenia glukozą. Ale 5 maja idę na wizytę do ginekologa to się upomnę, bo tyle przeczytałam tu opinii na ten temat, że mimo paskudztwa chciałabym to zrobić

Cześć ja tez mam juz wyniki i nie wiem co mam myśleć o nich, mam najpierw 75 a póżniej pisze mi 101,5 a norma miedzy 70-100. Ciekawa jestem co mi jutro gin powie, bo teraz zgłupialam :angry::wściekła/y::wściekła/y:.

Krew ok, mocz jak zawsze bakterie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Alloprzeciwciała nie wykryto :-):-):-)

No właśnie z Kasienką do tego doszłam, nie pasowalo mi, że w artytkułach piszą wartości w %, a ja mam mg/dl :)

Właśnie wróciłam. Pani gin była dziś troszkę nie wsosie, no ale w końcu to tylko człowiek więc ma prawo.
U mnie i mojej długonogiej dzidzi wszystko w porządku :-).

Jeśli chodzi o mój mocz mam pic więcej :wściekła/y: to będzie dobrze.

no to suuuper Deli, ze u Was wszystko w porządku :-)
oby tak dalej :tak:

a z piciem to chyba nie bedziesz miec wiekszego problemu, szczegolnie jesli nadal tak cieplo bedzie :)
ja to sie bez wody mineralnej nigdzie juz nie ruszam ;-)

No niby tak, ale ja się cieszyłam, że pije 1,5 na dzień, a to było dla mnie bardzo dużo
No, ale jak trzeba to trzeba

reklama
Właśnie wróciłam. Pani gin była dziś troszkę nie wsosie, no ale w końcu to tylko człowiek więc ma prawo.
U mnie i mojej długonogiej dzidzi wszystko w porządku :-).

Jeśli chodzi o mój mocz mam pic więcej :wściekła/y: to będzie dobrze.

Mi lekarz na bóle pecherz polecił to samo duuuzo wody i powiem Wam ze pomaga,pecherz nie boli i do toalety tez wcale tak czesto nie latam jak myslałam wiec wniosek taki ze organizm te 2 l. dzienie wody potrzebuje.

Do góry