reklama
czesc dziewczny, ostatnio nic nie pisalam bo mielismy przeprowadzke do nowego mieszkania, a jak juz wszystko bylo przeniesione zrobilismy sobie 2 tyg. wolnego i wyjechalismy do moich rodzicow.czasem Was podczytywalam ale nie sposob przeczytac wszystkiego tyle tego produkujecie.wracajac do tematu u nas wszystko ok, maly rosnie, brzuch rosnie, prawdopodobnie bedzie chlopczyk ale nie chcial pokazac sie calkiem i lekarz nie byl pewien. jest strasznie ruchliwy, praktycznie caly czas kopie i sie wierci. ja sama nie mam na co narzekac, dobrze sie czuje tylko ostatnio dwa dni pod rzad mialam rano skurcze lydek brrrrrrrrrrr , gin mi zalecila lykac 3x magneB6 i powinno byc dobrze.pozdrawiam
muszynianka21
Zaciekawiona BB
Ja dzisiaj w gorszym humorze. Cukier po obciążeniu 50g glukozy 8,19 mmol/l a norma 7,80. pewnie będe musiała teraz zrobic z 75g?czy podniesiony oznacza cukrzyce?
Katarina2308
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie. Dziś odebrałam wyniki badań krwi i hemoglobinę oraz krwinki czerwone mam poniżej normy. Słyszałam o dobroczynnym działaniu soku z pokrzyw na takie dolegliwości. Jednak nie wiem czy można go pić w czasie ciąży. Jutro mam wizytę u lekarza to się spytam, ale może któraś z Was słyszała coś na ten temat?
ja nic takiego nie słyszałam,a wyniki masz juz dawno poniżej normy,biore dodatkowo żelazoDziewczyny, mam pytanie. Dziś odebrałam wyniki badań krwi i hemoglobinę oraz krwinki czerwone mam poniżej normy. Słyszałam o dobroczynnym działaniu soku z pokrzyw na takie dolegliwości. Jednak nie wiem czy można go pić w czasie ciąży. Jutro mam wizytę u lekarza to się spytam, ale może któraś z Was słyszała coś na ten temat?
Witam ,nie śpieszyłam sie z wieściami ,tyle na głowie i jeszcze komunia
Bylam na Śląsku,miałam wywiad genetyczny i amniopunkcję(nie życzę nikomu
) Pozytywne wieści to takie ,ze watroba nie przeciska sie przez przeponę ,więc dziecko ma wieksze sznasę na rozwój płuc.Paramętry w Rzeszowie mialam lepsze ,tam trochę zanizyli ale nadal ponoc dobre.Wazne,ze srece ma zdrowe i reszta na swoim miejscu.teraz czekam na kariotyp aby wykluczyc inne wady rozwojowe
Bedę rodzic w ICZMP w Łodzi tam tylko same takie przypadki,-tragedie ludzkie.Teraz wszystko w rekach Boga i lekarzy,modlitwa i wiara,ze bedzie dobrze.
Bylam na Śląsku,miałam wywiad genetyczny i amniopunkcję(nie życzę nikomu
) Pozytywne wieści to takie ,ze watroba nie przeciska sie przez przeponę ,więc dziecko ma wieksze sznasę na rozwój płuc.Paramętry w Rzeszowie mialam lepsze ,tam trochę zanizyli ale nadal ponoc dobre.Wazne,ze srece ma zdrowe i reszta na swoim miejscu.teraz czekam na kariotyp aby wykluczyc inne wady rozwojowe
Bedę rodzic w ICZMP w Łodzi tam tylko same takie przypadki,-tragedie ludzkie.Teraz wszystko w rekach Boga i lekarzy,modlitwa i wiara,ze bedzie dobrze.Witam ,nie śpieszyłam sie z wieściami ,tyle na głowie i jeszcze komuniaBylam na Śląsku,miałam wywiad genetyczny i amniopunkcję(nie życzę nikomu
Bedę rodzic w ICZMP w Łodzi tam tylko same takie przypadki,-tragedie ludzkie.Teraz wszystko w rekach Boga i lekarzy,modlitwa i wiara,ze bedzie dobrze.
Trzymam kciuki i wysylam mnostwo cieplych mysli. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze. Wazne, ze w pore rozpoznali klopoty i mozna przynajmniej sie przygotowac na to, by od razu zadzialac, jak tylko dziecko sie urodzi. Bede o Was pamietac w moich modlitwach i rozmowach z Bogiem.
MALINKA2109
Fanka BB :)
Kokota i ja trzymam kciuki za Was!!Musi być dobrze!!!
ja nic takiego nie słyszałam,a wyniki masz juz dawno poniżej normy,biore dodatkowo żelazo
w pokrzywie jest właśnie żelazo - ja pije czasami herbatke z pokrzywy- ale nie smakusia mi lekko mówiąc:-(
kokota zycze samych dobrych wieści co do dzidzi po nastepnym badaniu, duzo zdrówka dla Niej!

reklama
Podziel się: