reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

reklama
Dzagud przykro mi - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
A co do amniopunkcji, rozumiem Cię doskonale. Badanie dość ryzykowne - a w przypadku złego wyniku i tak bym nic nie zrobiła.

Odebrałam dziś wyniki badań i nawet udało mi się lekarza rodzinnego dorwać na korytarzu. Obejrzał i stwierdził, że wszystko ok. Nawet glukoza w normie :-)
Od razu mi lepiej :tak:

Też tak myślę, tylko te 83cm w pasie trochę mnie zmartwiły (zachciało mi się pas mierzyć), ale taka kolej rzeczy i chyba powinnam się cieszyć, że mi
w pasie przybywa, bo dzidzia rośnie.
Ale jakoś trudno mi się pogodzić z utratą tzw. "wcięcia w talii" :zawstydzona/y:

ee tam kosmetyka, pomyślcie o ślicznym kształtnym brzuszku :))) ja chcę taki, choć już tęsknię do moich ciuchów i wysokich butów, ale to błahostka :D

Ja przeżywam prawdziwy dramat ubraniowy. Nic mi się nie podoba, a mieszczę się w dosłowinie jedną sensowną spódnicę:wściekła/y: . Dziś, aż wstyd się przyznać, ale przydrauowałam w dresie do pracy. Na szczęście nie widać było spod płaszcza, a poźniej hop w ciuchy fimowe... jakoś się udało, ale co będzie jutro:confused: :zawstydzona/y: :confused:

reklama
oj doskonale rozumiem Wasze dramaty ubraniowe!! tez tak mam a ciuchy ciazowe mnie odrzucaja blee w poprzedniej ciazy tez!!! wolalam chodzic w dresach i spodniach biodrowkach mocno streczowych niz z jakims pasem brrr no i w spodnicach z luzna gumka tez chodzilam i bylo okay!!! damy rade!!! znajdziemy cos dla siebie!!!! kazda z nas :)))

Do góry