reklama

Wyniki badań - normy, wątpliwości :)

reklama
Syla kochana strasznie smutne wieści :-( Wszystko będzie dobrze !!! Musisz w to wierzyć i nie dopuszczać innych myśli. Dla mnie ciąża to cud i wierze że Twój cud będzie miał do końca same dobre wieści:-) A może wybierz się do innego lekarza... Trzymaj się cieplutko, trzymam kciuki!!!

Hej dziewczyny. Byłam dzis na badaniu usg połowkowym. Niestety wyszło ze moj synek ma znacznie poszerzony układ kielichowo-miecznikowy w prawej nerce. Teraz nic nie mozna z tym zrobić, trzeba obserowoac i zaraz po porodzie zwrocic na to uwage pediatrze. Bedzie potrzebne szybkie usg :( Wiem,z e jeszcze wiele rzeczy negatywnych w swoim zyciu usłysze ale jakoś to przybija człowieka. Powiem Wam ze strasznie sie zdołowałam. Każda matka chce słyszec na badaniu ze jest wszystko ok i jak tego nie słyszy to panikuje :( Ale już nie cofne czasu, musze zyc z tą wiadooscią i modlić sie aby wszystko sie unormowało. Skoro cudem jest ze zaszłam już do 22 tygodnia to teraz bede weirzyc ze wszystko sie ułoży - ale się pocieszam co? :( Mam prośbe dziewczyny, jak byście gdzies słyszały ze ktos ma coś podobnego to dajcie znać. Z góry dziękuje

Bardzo mi przykro ale moze nie taki diabeł straszny moze idz do jeszcze jednego lekarz i zajrzyj na ten watek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/niestety-pani-dziecko-nie-bedzie-zdrowe-49562/
tam moze znajdziesz kogos z podobnym problemem.

syla76 trzymaj się mocno! Najważniejsze, że ciąża jest, rozwija się, teraz trzeba wierzyć,że będzie dobrze:tak:
Pamiętaj, że my tu jesteśmy i zawsze możesz pisać,nawet tylko po to żeby wyładować negatywne emocje:tak:

Syla Trzymaj sie i mimo tego mysl pozytywnie bo tego potrzebuje teraz najbardziej Twoje dziecko. Moze wszystko do rozwiazania sie ulozy i na koncu okaze sie ze problem nie jest az tak powazny. Mysle tez ze powinnas skonsultowac to z innym lekarzem. Pamietaj ze tu jestesmy i jak pomozemy Ci jak tylko potrafimy :tak:

Syla - przykro mi bardzo że cos takiekiego wykryli.
moim zdaniem powinnaś to koniecznie skonsultować z innym lekarzem, może to tlykko błąd w pomiarach.

reklama
Syla trzymaj się. Ja też jestem zdania że powinnaś wybrać się do innego lekarza i to skonsultować. Bądź dobrej myśli, trzymamy kciuki za pomyslny rozwój sytuacji!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry