reklama

Wyniki badań - normy, wątpliwości :)

reklama
No wlasnie teraz tez mi lekarz zlecił adwidnośc toxoplazmozy.Tyle że sie nie zapytałam ile sie na wynik czeka.

u mnie krew musi jechać do Krakowa a czeka sie 5 dni roboczych, bo posyłają codziennie. Chyba dłużej jeśli nie robią w ich laborze tylko posyłają krew do innego lab nie tak często. W innym lab jak by mi pobrali krew w piątek to wyniki były by dopiero na czwartek prawie za 2 tygodnie bo posyłają krew tylko w czwartki. No to wyjdzie 2 tygodnie, ale tylko w takiej sytuacji.
ja jeszcze raz będę robiła awidnośc w ostatnim trymestrze, byle teraz nic nie wyszlo

a ja dzisiaju odebrałam wyniki i sie cieszę bo glukoza wyszła dobra, mocz ok, morfologia ok i nawet żelazo jakie mam wysokie bo 20 (norma 6-26)

Nalka gratuluje Synusia:-)

Dzięki dziewczyny :-) mam dzisiaj super humor po tej porannej wiadomości. Z córeczki cieszyłabym się oczywiście równie mocno ale tak jakoś fajnie jak już mam świadomość kto w brzuszku mieszka :-)

W Łodzi wysyłaja to do innego labolatorium u nas w mieście więc pewnie nie będe czekała dwóch tygodni na wynik.Bo igm i igg beda w czwartek i ciekawa jestem czy ta awidność tez juz będzie
Nalka i ja gratuluje synka kurcze juz zamówilam bardziej pod chłopca ciuszki.Choc jak widze te piekne sukienusie to jednak cos w tam sercu ukluje bo miałam juz to dwa razy i poprostu pamietam jakie te moje córcie były wtedy słodkie;) A z chłopcem dla mnie to nowość normalnie hehe

reklama
W Łodzi wysyłaja to do innego labolatorium u nas w mieście więc pewnie nie będe czekała dwóch tygodni na wynik.Bo igm i igg beda w czwartek i ciekawa jestem czy ta awidność tez juz będzie
Nalka i ja gratuluje synka kurcze juz zamówilam bardziej pod chłopca ciuszki.Choc jak widze te piekne sukienusie to jednak cos w tam sercu ukluje bo miałam juz to dwa razy i poprostu pamietam jakie te moje córcie były wtedy słodkie;) A z chłopcem dla mnie to nowość normalnie hehe

tez bedzie słodziak :) coś mi się wydaje ze będzie synuś mamusi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry