Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim zdaniem TSH nieco za wysokie do starań, bo najlepiej jakby oscylowało w granicach 1-1.5. Tragedii nie ma, ale w razie czego warto w ciąży kontrolować, bo lubi podskoczyć jeszcze bardziej.
HIV ujemny, Toxo ujemne w obu klasach - oznacza, że nie chorowałaś i nie masz przeciwciał.
Tak dziś jadę do endokrynologa to o tsh się nie martwię aż tak bardziej o te pozostałe wyniki bo ja to tam nie umie nigdy odczytać tych wyników a ginekologa dopiero mam 22 grudnia.To jak jesteś pod kontrolą lekarza, to na pewno wszystko będzie dobrze. To nie jest poziom, który Wam zagraża. Po prostu będziesz musiała kontrolować.
Podobnie toxo - powinnaś teraz zbadać ją ponownie jeszcze w drugim i trzecim trymestrze. I uważać, by nie załapać. Ja sobie tłumaczyłam, że skoro przez prawie 30 lat nie złapałam, to niby dlaczego miałabym załapać w ciąży ;-) I do tej pory nie chorowałam, a mam prawie 40 lat![]()