Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
normy cukru to 70 do 115
jesli jest powyzej to(CUKRZYCA CIAZOWA) chiba jakas dietka i miezenie cukru cie czeka glukometrem z tego co wiem .OBYM SIE MYLIŁA
ponizej wynik wiem ze swiadczy o niedozywieniu badz głodowce tak mowia ale w teori jest innaczej moja kolezanka miała za niski i gin nic nia mowił apo glukozie był w normie
Właśnie wróciłam od lekarza. Mój cukier 139 mg mieści się w normie - do 140. Ledwo ledwo, ale w normie. Jeśli wyszedłby powyżej, to też jeszcze nie tragedia, powtarza się badania ze zwiększoną dawką glukozy. Pozostałe badania super, więc się nie martwię.
Dziewczyny wiecie moze cos o rozchadzacym sie spojeniu lonowym (bardzo boli praktycznie caly czas) w poniedzialek dostane pas od ortopedy na sciaganie . Czy bede umiala urodzic silami natury? Rodzilam juz 2 razy i nigdy takich buli spojenia nie mialam w ciazy. Lekarz mi mowil ze tak a w interneci czytalam ze nie. Tylko ze tamte dziewczyny mialy robione usg a ja nie .:-(