reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja tylko na zimę używam kremu do buzi, no i na lato na całe ciało jak już biegała. Codziennie nie smaruje buzi ani ciała, wychodzę z założenia im mniej kosmetyków dla bobasa tym lepiej

reklama
Ja dla córki na słońce używam takiego więc i Junior się załapie.
Anthelios-Dermo-Peadiatrics-High-Protection-Spray-SPF-50+-125ml.jpg

Załączniki

• Anthelios-Dermo-Peadiatrics-High-Protection-Spray-SPF-50+-125ml.jpg
    Anthelios-Dermo-Peadiatrics-High-Protection-Spray-SPF-50+-125ml.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 73
Do buzi nie mam zamiaru niczego stosować. Dal Klaudii mam 50tkę Pharmacerisa (bo wszystko inne/tańsze ją uczula) Nie wiem od kiedy można go używać, muszę postudiować ulotkę.

Ja też niczego nie stosowałam i nie stosuję. Na lato obowiązkowo filtr, na zimę coś na mróz i tyle. Dopiero jak się N. kiedyś takie szorstkie policzki zrobiły to miała balneum ale jak tylko buzia była ładna nie stosowałam.

A balsamem buzi nie można stosować?
Pamiętam jak hormony schodzily i trądzik niemowlęcy się pojawił to smarowalam. Wstrzymajcie się z kupnem kremów bo pewnie próbki będziecie miały z niebieskiego pudełka ;)
Ja na lato mam Daxa

Faktycznie o próbkach z pudełek zapomniałam :-) U nas oprócz niebieskiego, dawali też różowe :-)

Tak, te pudełka są ze szpitala :tak: U nas dawali jeszcze jakieś karty do wypełnienia i później przysyłali do do domu pełno próbek, pieluch, kaszek itp.

reklama
Do góry