malgorzatkar
Fanka BB :)
Pola ja do pupy uzywalam chusteczek i wietrzenia, żadnego kremu do codziennej pielęgnacji nie miałam i odpazen też nie. Awaryjnie miałam sudocrem, próbki dostałam w szpitalu, starczyly do teraz 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, czy byłą już mowa o kremach przeciwsłonecznych dla maleństwa? szukałam u sroki, ale kurcze, ja aż taką filtromaniaczką chyba nie jestem... chciałabym coś bezpiecznego a zarazem w granicach rozsądku. polecicie coś?
mam jeszcze pytanie o smarowidła do pupy. ostatnio położna na sr wspominała o linomagu, alantanie lub bephantenie. wy chyba w większości bephanten zanabyłyście? w czym jest lepszy od alantanu? no i lepiej kupić maść czy krem?
Na warsztatach wlasnie mowili ze im mniej chemii tym lepiej.i ze woda jest najlepsza.a no i nie zachwalali tak wlasnie sudocremu...ale kupie cos na odparzenia juz.bo coz bedzie lato wiec pewnie upal i zeby ptaszka sobie nie odpazylahhh boje sie juz tej pielegnacji
podobno u chłopaków łatwiej się dba narządy płciowe zew bo mniej szparek i zakamarków jest![]()