Nie wiem, mi majtki przy okresie nigdy sie nie brudzą.Dlaczego w sumie? Majtki przy okresie też się brudzą krwią czasem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, mi majtki przy okresie nigdy sie nie brudzą.Dlaczego w sumie? Majtki przy okresie też się brudzą krwią czasem.
My mamy Pixel AvionautTo ja od razu tez się dołączę. Wybrałam fotelik samochodowy a każdy mi powtarza ze za drogi itp, ale kierowałam sie bezpieczeństwem i wygoda malucha, bo z tego co wiem to foteliki z wózków 3v1 to takie antymandaty i nic więcej. Jakie foteliki samochodowe kupowalyscie dla noworodka ?
Przy pierwszym nie miałam, przy drugim absolutnie nie chciałam karmić piersią.Nie miałaś pokarmu?
Około 28tc, wcześniej nie chciałam i było sporo innych spraw (przeprowadzka, praca). Około 28tc zamawiałam i prałam ubranka, później kupiliśmy łóżeczko, meble, na samym końcu fotelik.A w którym tygodniu zaczęłyście przygotowywać wyprawkę?
Od ok. 10 kupowałam ubranka sporadycznie bo taką miałam chęć i nie bałam się straszenia, że to za wcześnie. Stopniowo wchodziły coraz większe zakupy - po połówkowych poszły największe tj wózek, fotelik, meble.A w którym tygodniu zaczęłyście przygotowywać wyprawkę?
Po pierwszych prenatalnych w 12+0 zamówiłam pierwszą z rzeczy, a do 29tc miałam już wszystko gotowe.A w którym tygodniu zaczęłyście przygotowywać wyprawkę?
Po pierwszych prenatalnych kupiłam już wózek. Ogólnie z najstarszą szybko dużo miałam. Z drugą mało nowych rzeczy więc jakoś na przełomie 8/9 mies prałam i po wysuszeniu w woreczki strunowe pakowałam. Jakby się wcześniej zaczęło to mąż by to ogarnął. Też tak późno robiłam inne zamówienia jak podpaski poporodowe czy pieluchy.A w którym tygodniu zaczęłyście przygotowywać wyprawkę?