lap_ciuch
Fanka BB :)
Dziewczyny w kwestii otulaczy wpadłam na... rożki, te tutaj np są przepiękne
Link do: Rożek MINKY becik otulacz DWUSTRONNY bawełna MATA
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne !Dziewczyny w kwestii otulaczy wpadłam na... rożki, te tutaj np są przepiękne
fajne, ale minky będzie raczej za ciepłe na lato... sama kupiłam taki dwustronny wkład do gondoli i będzie czekał na jesień jednak...Dziewczyny w kwestii otulaczy wpadłam na... rożki, te tutaj np są przepiękne
Tak też myślę i to jest jedyna rzecz, która mnie powstrzymuje przed natychmiastowym zakupem, ech Ale na jesień jako kocyk do wózka.... hmmmmPiękne !
ale jak dla mnie nie na lato. Obawiałabym się, że będzie za gorąco maluchowi. Ta tkanina jednak nieźle grzeje.
Masz rację, minky to na jesień/zimę, bo to nic innego jak polar, kt jest sztuczny i nie oddycha...Piękne !![]()
ale jak dla mnie nie na lato. Obawiałabym się, że będzie za gorąco maluchowi. Ta tkanina jednak nieźle grzeje.
No nie dziwię się, minky są piękne, a do tego mają fakturę, co dla maluchów też jest dobre
Śliczny jak śliczny ale w dotyku[emoji7] [emoji7]ja Cię rozumiemminky jest śliczne. jak pisałam sama kupiłam wkład do gondoli i kocyk do tego właśnie minky +bawełna, ale poczekają do jesieni