Kolorowych1
Zaciekawiona BB
Hej kochane
Co kupić dla noworodka, śpiworek czy rożek do spania? Czekam na wasze sugestie macie jakieś sprawdzone marki , jakościowo żeby były dobre ? I jestem ciekawa co warto jeszcze zakupić ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super dziękujęZdecydowanie jakiś lekki śpiworek. Rodziłam na koniec kwietnia, rożka może użyłam z 2 razy, mały się w tym gotował. Do dziś używamy z marki Motherhoood, tylko zmieniamy rozmiary i wartość tog w zależności od sezonu![]()
A polecasz jakąś firmę ?Ja bym brala cos z muslinu. Dla swoich dziewczyn mialam rozki, ale to na krotko, spiworek muslinowy wydaje sie lepszym rozwiazaniem.
A polecasz jakąś firmę ?![]()
A jak wersja letnia to ile tog najlepiej kupić ?Ja też mam motherhood, na razie tylko 2 tog ale planuję zakup wersji letniej, bo z tego obecnego jestem bardzo zadowolona.
Natomiast na co mogę zwrócić uwagę - akurat nasz pierwszy śpiworek był innej firmy i na zimę, i co mi się w nim podobało to że miał ramiączka zapinane na napy, tak że nie musiałam wsuwać rączek w te ramiączka. To było super, bo moje dziecko się łatwo budziło od takich różnych machinacji, a tak to go kładłam na rozłożony śpiwór, przykrywałam jak kołderką i zapinałam wtedy.
1-1,5 tog maxA jak wersja letnia to ile tog najlepiej kupić ?albo może coś całorocznego ?
Ja też mam motherhood, na razie tylko 2 tog ale planuję zakup wersji letniej, bo z tego obecnego jestem bardzo zadowolona.
Natomiast na co mogę zwrócić uwagę - akurat nasz pierwszy śpiworek był innej firmy i na zimę, i co mi się w nim podobało to że miał ramiączka zapinane na napy, tak że nie musiałam wsuwać rączek w te ramiączka. To było super, bo moje dziecko się łatwo budziło od takich różnych machinacji, a tak to go kładłam na rozłożony śpiwór, przykrywałam jak kołderką i zapinałam wtedy.