reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Chciałam kupić na allegro używana karuzelę. Znalazłam fajną. Nowa kosztuje 150zł już z przesyłka.
Używana była na licytacji za 55zł. Dałam 65zł. Patrz teraz czy się skończyła i co widzę. Ktoś kupił tą karuzelę za 113zł + przesyłka!
Powariowali ludzie. Ja bym nigdy w zyciu tyle nie dała. Tym bardziej jak mogę mies za kilka zł więcej nową.

reklama
Smile- my mamy projektor z Kubusiem puchatka i mlody jest do tej pory wnieboziety:)sa melodyjki nocne na suficie wyswitlana jest historyjka z Kubusiem i 3 dzienne w tym regulowana głosnosc .dotykajac bzyczy osa, chrapie tygrysek:) takie tam mielismy FP karuzele dla nas wielka pomyłka i ta cena..wrrrr.Tym bardziej czytalam ostatnio o karuzelach ze dzieci do 3 mż wogóle nie powinny skupiac wzroku na kilku rzeczach naraz bo moga miec zeza:)

Phel - ja chciałam kupić z FP, ale za grosze, bo nie wiadomo ile posłuży.. ale w takim wypadku to ja dziękuje. Z jaki macie projektor?

identyko;) i znalazłam za 80zł akurat ten jest drozszy ale pierwsza lepsza aukcja;)TOMY 2015 Projektor Lampka KUBUŚ PUCHATEK DISNEY (2966955615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu kobitka testuje na youtube;)projektor TOMY Kubus Puchatek - YouTube...

P.S i tak sobie wlasnie teraz ogladam na youtube karuzele i jest ta ktora sprzedalam i nie zaluje jak patrze jak kilka maskotek wisi nad głowa malenstwa i sie kreci oczoplasu mozna dostac:)ja bym tak nie chciala;PPP

Ostatnia edycja:
u nas jedna z cioc zapowiedziała że kupi a jak będzie to się okaże, wcześniej miałam taką zwykłą, uchowałą się tylko pozytywka:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Moje pierwsze zdobycze dla Marcelka kupione na allegro od moich sssuper sprzedawców:-Dza wszystko dalam 30zł z przesyłka:tak:używki ale w stanie idealnym:pPP 007.jpg

Do góry