reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

ankzoc nie zwróciłam juz uwagi, tak poleciałam do ty mutsy :-D ale jeszcze rzucały sie w oczy Teutonia tylko nie wiem jaki do był model, facet który sprzedawał powiedziała ze własnie taki wziął dla swojej córci która ma przyjść na świat 01 kwietnia :-), takze sie zgadalismy hihih. Jak dla mnie to tam jednak za małe te kółka przednie, no ale to juz kwestia gustu jak stwierdzilismy z panem. Powiem Ci że tam jakiejś masakry z tą spacerówką w Evo nie ma, ale w porównaniu do TR różnica jest wieeelka, zwłaszcza jak porównasz to z siedzącym dzieckiem w środku. No ja zaryzykuje, bo wiem ,ze i tak jak mała skonczy 2 lata to juz raczej nie bedziemy go uzywac ;-) albo bedzie inny :-p strasznie jestem zła ze nie ma tego fioletu w Evo :wściekła/y:

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Iza no właśnie najlepiej porównać sobie z dzieckiem bo wtedy masz jakaś wizję wielkości... sluchaj wózek i tak potrzebny ci będzie w kwietniu więc może warto poczekać na modele 2013 może wprowadzą nowe kolory zwiększa budkę i wym.spacerówki... często firmy wprowadzają zmiany w modelach

No ja musiałam isc juz" teraz" l, bo nie umiem funkcjonować jak nie mam czegos zapiętego na ostatni guzik hahaha, :zawstydzona/y: więc model wybrany. Do zakupu również podejdę później, pewno zamówie wózek pod koniec lutego, miesiąc sie czeka, to bedzie akurat na czas w domciu :-)

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
A widziałaś że jest strona mutsy.. można tam też zamawiać wózki... a właśnie spacerówka ma jakieś okrycie na nóżki?

ankzoc a mogłabyś podac linka do tej stronki, bo jakąś tam widziałam z tymi wózkami ale ich oryginalnej nie.
Doczytałam, że budka ma ten zameczek o którym pisałas, wiec można ją przedłużyć :-) śpiworek był i w gondoli i w spacerówce. Znalazłam tez dla porównania siedzisko w Evo - szer.30cm x wys.oparcia 47, a siedzisko w tr szer. 35cm x wys. 49 cm.

ladies to super, pochwal sie zdjęciami :-) p.s. podziwiam, ze tak szybko sie zdecydowałas :tak:

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Izunia23 wlasnie Ci mialam pisac, ze Evo ma budke na zamek, tak ze spokojnie mozna ja powiekszyc ;) ale widze, ze juz wiesz :-) mi sie w sumie ta budka wystarczajaca wydala.
Transporter rzeczywiscie ma piekne kolorki. znajomi maja Transportera i go sobie baaardzo chwala... ale ja raz, ze wole lzejszy wozeczek, a dwa ze jednak chce miec przekladana spacerowke (w Transporterze nie ma takiej opcji). no i design Evo bardziej mi podchodzi :-p
ja wczesniej rozwazalam czarny, ale sporo osob mi mowi, ze mi sie dziecko latem ugotuje w czarnym wozku... no nie wiem czy to tak dziala.
chcialabym jeszcze zobaczyc na zywo brazowy, bo podobno robi wrazenie ;)
a zamawiac chyba bede na bobowozkach, bo chyba najtaniej maja z tego co widzialam:-)

co do Maxi Cosi Mura to zgadzam sie... jak dla mnie na zywo tragedia... jakis taki ciezki grzmot, w dodatku ta piankowa spacerowka kompletnie mnie nie przekonuje i rzeczywiscie chyba dla malutkich dzieci jesli chodzi o dlugosc oparcia. i kosz tez mi sie wydaje jakis taki symboliczny, a najgorsze ze chyba trzeba sie niezle postarac zeby wlozyc do niego cos wiekszego (takie wrazenie odnioslam w sklepie... moze tam sie cos odpina zeby powiekszyc... nie mam pojecia)

ladies gratuluje zakupu :-) szybka jestes :-)
mi radzono zeby nie spieszyc sie z zakupem, bo gwarancja leci, a rzecz lezy nieuzywana... hmm
z drugiej strony odkladajac wszystko na ostatnia chwile mozna sie zdziwic jak maluszek postanowi wyjsc wczesniej ;)

reklama
Zazdroszczę Wam, że macie już wózki, przynajmniej niektóre. Ja wózek kupię dopiero po porodzie, oczywiście gdzieś koło lutego dam zaliczkę w sklepie i niech czeka, jak się nie uda, to przepadnie zaliczka.

Do góry