reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

white - testy wsklepie jeszcze przede mną, pisałam wcześniej, że to może wszystko zmienić :).Pałąk dla mnie nie jest problemem (jest wybawieniem, bo można go położyć napłasko i wyciągnąć dziecko z mniejszym wysiłkiem), kocyk zawsze możnazaprojektować z rozcięciem i zapięciem poniżej, ja akurat zacięcie do szycia mam pobabci, więc to nie problem. :-D Nie mogę teraz znaleźć tej oferty, ale Mura w zestawiekosztował nieco ponad 3000.
Wszystko tak de facto do sprawdzenia w sklepie:-D

reklama
nie wiem czy skarpety się zaliczają do tego wątku ale zobaczcie pierwsze skarpetki Tosi :-D :

Załączniki

• IMG_0490.jpg
    IMG_0490.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 43
ja juz kupilam kilka bodziaków i pajacyków :) nie mogłam się oprzeć,

a za link wielkie dzięki, bo na pewno jakieś skarpeki i kapciuszki tam kupię :-)

hej to i ja się włączę w dyskusję co do wożków..
ja póki co zdecydowana jestem na tą Murę właśnie... a to dlatego że dwie moje koleżanki mają i 3 wlasnie kupila i mówią że rewelacja... wiadomo wózków idealnych nie ma... ale każdy wybiera pod siebie co jest dla niego ważne...
pałąk akurat to najmniejszy problem.. bo jest wyjmowany i od ciebie zalezy czy chcesz go mieć czy nie...
mnie i męża urzekło to jak on malo miejsca zajmuje po zlozeniu jak się ekspresowo sklada i rozklada... no i wiem że się nie psuje... bo jednaak znajomi juz go sprawdzili... aha no i pomopowane duże kola, i to że obkręca się do przodu... to jest dla mnie mega ważne...
dziewczyny a czy jest opcja aby w tym wątku wklejać linki do wózków które proponujecie... myślę że to ułatwi wszystkim za każdym razem przeszukiwanie neta:)))
co wy na to?

mm83, linki są wklejane, tylko trzeba szukać po kolei, strona po stronie. Nie wiem, czy Dotka się zgodzi, ale może warto byłoby założyć wątek bez komentarza odnośnie linków z samymi wózkami, komentować bedziemy na wyprawkowym. Z drugiej strony nie wiem, czy nie będzie to powielanie tematów :crazy:

reklama
Kruczka, nie pomogę :no: ale wiem z doświadczenia, że jeśli siostra ma i chwali to biorę w ciemno ;-):-D moja druga siostra cioteczna poleciłam mi quinniego z Ami i nie żałuję, bo jak dla mnie to ideał :tak:

Bishopka, jak najbardziej Dotka wyraża zgodę ;-):tak: załóżcie taki wątek...tylko zaznaczcie, że wklejamy same linki wyprawkowe, bez komentowania- komentarze niech będą tu, bo zrobi się znów bałagan :-)

Do góry