Zgodnie z tym co obiecałam, przyszła nasza nowa furka więc wrzuce Wam parę zdjęć ;-)
Na razie wrażenia pozytywne :-) zaskoczona jestem, że koła są pompowane :-) bo byłam pewna, że są piankowe (przez to też wózek jest cięższy, ale ja długo go użytkować nie będę ;-) bo dla większego i cięższego dzieciaczka mam Nomada ).
Gondolka transporter malutka ale to też wiedziałam ale u nas te pierwsze 6 m-cy i tak wypada w lecie więc wydaje mi się, ze nie ma znaczenia. Jakbym rodziła w sierpniu tak jak młodą to bym chciała gondolkę Capazo Pro :-) bo jest większa.
Ogólnie to się zastanawiałam czy 3- kołowiec nie będzie wywrotny ale moja panna się wpasowała w niego i pojeździłyśmy po domu i nie ma mowy o wywrotce, jest jak najbardziej stabilny, podbija się bez problemu z siedziskiem zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy (z obciążeniem 19kg ;-) ). Siedzisko spacerówki rozkłada się na płasko, budka naciąga się do pałąka więc w razie wichury jak komuś zależy zabezpieczenie jest (w nomadzie tego nie mam ale przeżyłam ;-) ). Koszyk- lepszy dostęp niż w Nomdzie ale za to sporo mniejszy.
Bezproblemowa zmiana gondola/fotelik/ siedzisko wszystko na tzw. klik-klik. Składa i rozkłada się jednym ruchem ręki(no może dla mniej wprawionych na początku dwoma).
Więcej pewnie wyjdzie w praniu :-) ale jak na razie jestem bardzo na tak ;-)