reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
onka83 zastanawiam sie nad tym własnie albo takim do pieluchy przypinanym i sama nie wiem ten co ty masz daje sie pod materac? on jakies wibracje w razie alarmu? te do pieluchy to taki plus ze na spacer w wozku mozna w jakims bujaczku tylko nie wiem czy to dizecku nie przeszkadza, uwiera. ten twój mozna w wózek włozyc? on jest do gniazdka na prąd?

pchla_szachrajka fajne zakupy

zozzolka ten ktory ja mam jest typowo stacjonarny. Montujesz w lozeczku pod materacem, plytki do stacji kablem podlaczasz, stacje do pradu. Dodatkowo stacja ma tez mozliwosc dzialania na baterie, ale to raczej jest jako przypadek kiedy prad w domu wylacza. Jakos nie wyobrazam sobie montowania tego do wozka. Z drugiej strony ja nigdy nie widzialam takiej potrzeby, bo na spacerze to w sumie dziecko caly czas pod kontrola jest. Ja uzywalam monitora tylko jak zostawialam Natke sama w pokoju jak spala oraz w nocy. Alarm to takie pikanie jest, nie ma zadnych wibracji. Jak masz wlaczona sluchawke od niani to pika i baza i sluchawka. Dodatkowo przy stacji jest swiatelko ktorym mozna sobie w nocy poswiecic.

Pchełko, ale cudne :-) ja zaczynam dziś szperać po necie, dostałam od Mamy troszkę kaski, więc wykorzystam ją na ostatnie wyprawkowe zakupy (chodzi o ciuszki) bo kosmetyki dopiero w lutym :tak:

Witam moge do was dołączyć?
Może mi doradzicie czy lepiej kupić wózek 3 w 1 czy 2 w1
Może któraś z was moze orientuje sie czy dobry jest wózek Atlantic bo mi się od jakiegoś czasu podoba.

dzień dobry
pchełko - zakupy boskie... ja własnie robie przegląd tego co dostałam wraz z listą rzeczy które powinnam mieć... aby dokupić czego brak :)
i tak się właśnie zastanawiam - jaka jest różnica pomiędzy pajacem a śpiochem... wyglądają tak samo... :eek:
jakoś brak mi abstrakcyjnego myślenia aby sobie wyobrazić jak to dziecko takie maleńkie się ubiera... bo do takiego body to co się ubiera na nóżki? chyba zaraz zwariuje...

a propo's wyprzedaży - zajrzyjcie na stronę smyka - śliczne rzeczy i też w przecenie... a dostawa do empiku gratis do domu też powyżej zdaje sie 120 zł...

reklama
anila, pajac to coś zupełnie innego od śpioszka :-) to są śpioszki spiochy-dla-niemowlaka.jpg a to pajace 7828_1.jpg do bodziaka, możesz ubrać właśnie śpioszki wygodniejsze od spodenek, które mają gumkę w pasie, a i na cieplejsze dni lepsze od pajaców, które mają długi rękaw...jak cieplej to tylko bodziak wystarczy :tak:

vivienne, najlepiej 3 w 1 wychodzi taniej :tak: a jeśli chodzi o firmę, nie powiem nic, bo nie znam, nie słyszałam żadnych opinii

Do góry