reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Czy ktoras z Was miala moze kiedys cos z firmy mamas&papas? Jakies muslinowe pieluchy czy cus? To raczej patrzac na szalone ceny bardziej gadzety i pomysly na prezenty jak dla mnie a nie wyprawka ale tak sobie czasem lubie poogladac te cuda ;-) no i fabrykawafelkow.pl tez fajna ;-)

reklama
Klauduś kombinezonik super, ale raczej dla mojej Córci, ja mam termin na koniec marca początek kwietnia...a mam tylko taki grubszy bawełniany po Ami, ale najwyzej ubiorą na cebulkę i przykryję kocykiem, w końcu tylko ze szpitala do samochodu i z samochodu do domu ;-):tak:

Ja na wyjście mam taki kombinezon z delikatnego sztruksu, jakby było cieplej, to mam komplet polarowy, a pod spód ubiorę jakiegos pajaca welurowego i body, z długim bądź krótkim rękawem. Mam też gruby koc i taki cieńszy, ale tak jak Dotka pisze, to tylko do samochodu, dzidzia nie zamarznie. Zamieszczam linka z pogodą na kwiecień maj, ale dotyczy to chyba tylko nadmorskich okolic, nie mniej jednak, róznica w temp nie będzie się wahać o 15 stopni.
http://www.czasnadmorze.pl/pogoda-na-maj-2013-kwiecien/

Bishopka coś im się ta pogoda chyba nie zgrała z czasem, bo najpierw piszą, że kwiecień przyniesie ochłodzenie po ciepłym marcu ale w Święta będzie ponowne ocieplenie... tylko że Święta przypadają 1 kwietnia:-).

Dziewczynki jest juz nasz wózio :-)
wklejam pierwsze zdjęcia, robione tak na szybko, ale obiecałam, więc są :

20130124_124558.jpg dumna, starsza siostra :-), 20130124_124628.jpg

Kupiliśmy samą gondolę, bo spacerówa juz mi sie tak nie podobała. I tak cieżko było z kolorem, bo jest ze starej kolekcji i musiałam sie sporo naszukac, a te z nowej to same takie męskie :-D
Dokupię sobie jeszcze jakąś torbę, bo ta oryginalna od Mutsy to ok 300 zł, takze lekka przesada, wiec odpuściłam.

no "starszyzna" zaakceptowal to ok. :-) pytanie czy nie zarekwiruje dla lalek ;-)
bojkie z takimi rzeczami to ja w lesie normalnie...jeszcze musimy AGD przewieźc i naczynia i gay ..makabr akiedy to sie skończy, ale tak to jest jak sie z rodziną czlowiek na przeprowadzke umówi ...:-)

Bishopka to mnie uspokoiłaś i już nie szukam na siłe ciplejszego kombinezoniku, bo ja 20 kwietnia, to powinno być już pięknie:tak:

Izunia
bryka jak się patrzy, ja tez lubię taki intensywny, żarówiasty róż, a w połączeniu z czernia - wygląda po prostu bosko:tak: Moja Gosia tez ma frajdę w kompletowaniu wyprawki i każdą nową rzeczą dla dzidziusia musi się trochę pobawić.

Felidae spakuj tylko dobrze, żeby się nie potłukło i nie uszkodziło. I uprzedź kierowcę, żeby wolno jechał.
mój M dopiero co pomagał komuś w przeprowadzce i nie zabezpieczyli mebli na aucie i trochę się pouszkadzały:zawstydzona/y:

reklama
Do góry