reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Felidae fajny pomysł dla starszaków, jak opadną z sił:tak:

ja szczerze mówiąc trochę sie boję, że Gosia nie będzie chciała chodzić koło wózka
tzn. teraz głownie chodzi koło wózka, a ja i tak go zabieram w trasy, bo czasami osłabnie, albo jest niegrzeczna... ale jak będzie dzidziuś, to mam jakieś obawy, że będzie koniecznie chciała siedzieć w wózku, chyba na zasadzie przekory czy zazdrości:baffled:
zwłaszcza, ze zamierzam szybko przeskoczyć do spacerówki, z której korzystamy teraz, więc Gosia uzna ją za swoją

reklama
Phelania podeślij mi link na prv do tego sprzedawcy na allegro, proszę :-)

Felidae, moja siostra miała taką dostawkę, różnica między chłopcami jest 3 lata, i jak odprowadzała albo wracała z przedszkola ze starszym to często ze zmęczenia wskakiwał i bardzo chętnie jeździł :tak: gorzej było z podjazdami pod chodniki itp

no tak
możecie napotkac taki problem...
mój tak miewąl wobec kuzynki. miałam dwie sapcerówki, jedna od 3 w 1 a druga kupiłam jak miałam bratu oddawac i klótnia była, bo każdą uważał za swoją...i nie chciał żeby kuzynka jechała. dla tego mnie ta podstawka zainteresowała, bo moj do piechurów nie nalezy...i ledwo wyjdzie z domu to jeczy, że go nogi bola. coś on nie typ spacerowy ;-)

Felidae ale zanim kupisz tą podstawkę przymierzcie ją w sklepie, bo pamiętam, że mojej siostry synek to mając 3 lata drobny był, mieli Mutsy 4 Raidera czy jakoś tak i wchodził pod rączkę opierał się o gondolę i było ok...ale jak 5-cio latek (nie wiem czy Twój synuś jest drobny i do jakiego wózia będziecie to podczepiać) może się nie zmieścić :tak:

o, to moja tez pewnie się nie zmieści, bo wysoka, ona już za rączkę wózka sięga, a jakby była na podwyższeniu to pewnie głowę by miała na wysokości rączki.

wiecie co, ja już miałam masakrę z fotelikiem samochodowym. Wypakowałam ze strychu u tesciów i Gosia coś nawija, że to dla dzidziusia, a mój M najmądrzejszy co jej powiedział? Że to był jej fotelik:wściekła/y: toteż dziecko sie w nim rozsiadło, a jak jej powiedziałam, ze to jednak dla dzidziusia to była taka histeria, że szok:szok:
zabrałam i schowałam, licząc, ze do porodu zapomni... ale skubana ma dobrą pamięć.

Z wózkiem to moja jedyna nadzieja, że sama będzie chciała wozić dzidziusia. Bo z tej mojej spacerówki jestem bardzo zadowolona i nie widzi mi się zmieniać wózka przez takie fanaberie. A że ma pasy juz dla noworodka, to chciałam z niej już korzystać latem.

nef wydaję mi się że do lata to Gosia już się przyzwyczai do rodzeństwa i może już nie będzie tak broniła "swojego " wózka

Felidae co do tych dostawek to ja by też nie polecała, tym bardziej dla 5 latka, są one drogie, i mama i starszak mają ograniczone ruchy, ja miałąm takie obramowanie na dwoch kólkach, m dopasował deski i zaczepy ale było niewygodnie i nie korzystałąm z tego

Ostatnia edycja:
Nef no to ładna wtopa :-) oby Gosia zapomniała, a może sama będzie chciała oddać i podzielić sie fotelikiem :)

Phel czy możesz mi napisać tytuł tej gazetki którą wynalazłaś a'la Avanti dla mam :-) plissss

reklama
Alex- gazetka nosi tytuł "Zakupy i my dziecko" zk.jpg

Do góry