• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
mają też cudne biustonosze do karmienia. Ja przy pierwszym dziecku miałam takie bawełniane z h&m - obrzydliwe w porównaniu do tych ze strony. Będę na pewno od nich zamawiać szlafrok i pewnie ze 2 komplety bielizny - już takich bawełnianych nie kupię. W końcu kobieta powinna się czuć sexi:happy:

Lionessa- piszesz, że prałaś ubranka w bobini z Rossmanna. Ja dzisiaj też chciałam kupić płyn do prania i płukania ubranek tej firmy, ale kurcze cos mi zapach nie podszedł. Powiedz proszę jak po praniu pachną ubranka?

Zanag z dlugim rękawem nie radzę bo w szpitalach gorąco jak w saunie a dodatkowo po porodzie okropnie sie pocisz(przynajmniej ja tak mialam).
Ja mam 3 koszule, takie typowo "allegrowe) w sensie pelno ich na allegro,z jakąs zyrafka itd:D Dokupic musze tylko 1 bo u mnie kazą rodzic we wlasnej:/

Z Arkiem po domu miałam te zwykle odpinane bawelniane biustonosze, okropne:) a jak gdzies wychodzilam czy ktos przychodzil to zakladalam normalne usztywniane. Ale krotko karmilam "prosto z cycka" więc nie zdarzylo sie zebym gdzies poza domem musiala miec biustonosz do karmienia. JAk teraz uda mi sie utrzymac karmienie, to zakupię jakies porządne usztywniane modelujące biustonosze do karmienia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry