reklama
A
azik
Gość
nie będę wchodzić na ten wątek - dostane zawału... chcę wygrać w totka i robić nowe zakupy....
buuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuu
A
azik
Gość
paietam, kupiłam 
a co do używanych, to mam po Piotrku... ale chciałbym mutsiego albo x-landera...
a co do używanych, to mam po Piotrku... ale chciałbym mutsiego albo x-landera...
A
azik
Gość
szczebeli jak szcebelki, mój małpiszon nadgryza te listwę u góry ;D łóżeczko mam drezexu i jeszcze się nie zatruł wiec te sa chyba bezpieczne ;D
K
kasiula matula
Gość
ale słodziuki kawtaniczek niebieski :
ja wczoraj kupiłam trochę ciuszków, kocyk i nożyczki do obcinania paznokietków i wydałam 250 złotych a to przecież dopiero początek, dobrze że to sprawia tyyyle radości bo tak to by się człowiek pod wpływem tych cen załamał 
reklama
ivka76
Fanka BB :)
Ja swego czasu miałam zapędy na deltima focusa - oglądałam go w internecie i wydawał się super, ale kiedy zobaczyłam na żywo to okazał się fatalny - zbyt małe kółka, fatalny stelaż, niby dobrze się składał, ale co z tego kiedy gondolka wydaje mi się za mała. Ostatecznie zdecydowałam się na roana maritę i już zdania nie zmienię. Wg mnie deltim focus jest okropny, chociaż oceniam tylko po wyglądzie rzeczywistym, materiałach i wykonaniu, a nie po użytkowaniu.
Podziel się: