reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

długo sięuszukałam podkoszulki nie wciąganej przez główkę tylko na napy. w końcu znalazłam w kerfurze za 10zł. kupiłam jedną, wypiorę i zobaczę jaki gatunek bawełny.

reklama
Azik: a pamiętasz o puszczeniu zakładów sylwestrowych. ceny są brutalne niestety. ale na ebay zagranicznych można znaleźć używane wózki w miarę normalnych cenach.

szczebeli jak szcebelki, mój małpiszon nadgryza te listwę u góry ;D łóżeczko mam drezexu i jeszcze się nie zatruł wiec te sa chyba bezpieczne ;D

Ktos tu pisal o deltimie focus- nawet mi sie podoba, ale jeszcze nie widzialam go na zywo. Macie jakies o nim zdanie? Bo jest calkiem niedrogi. Napiszcie co wiecie- i o tym jak sie sprawdza i o cenie. Poradzcie zielonej :)

ja wczoraj kupiłam trochę ciuszków, kocyk i nożyczki do obcinania paznokietków i wydałam 250 złotych a to przecież dopiero początek, dobrze że to sprawia tyyyle radości bo tak to by się człowiek pod wpływem tych cen załamał ;)

reklama
Ja swego czasu miałam zapędy na deltima focusa - oglądałam go w internecie i wydawał się super, ale kiedy zobaczyłam na żywo to okazał się fatalny - zbyt małe kółka, fatalny stelaż, niby dobrze się składał, ale co z tego kiedy gondolka wydaje mi się za mała. Ostatecznie zdecydowałam się na roana maritę i już zdania nie zmienię. Wg mnie deltim focus jest okropny, chociaż oceniam tylko po wyglądzie rzeczywistym, materiałach i wykonaniu, a nie po użytkowaniu.

Do góry