reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

Ja dopiero co wróciłam ze świąt u mojej babci i wyobraźcie sobie, że przyszła babcia kupiła prawie wszystko (ciuszki) dla przyszłego wnusia :) Na dodatek mamy z mamcią ten sam gust, więc ubranka naprawdę mi się podobają i co ważne są od rozmiaru 56 do 72 - babcia wszystko przewidziała :)

reklama
to dostałaś bardzo fajny prezent pod choinkę i zaoszczędziłaś troszkę kaski :)u mnie nikt się jakoś nie wyrywa z kupowaniem dla dzidziusia ale może to i dobrze bo moja mama ma zupełnie inny gust niż ja a teściowa to nawet nie wiem zresztą jakoś tak jest że jak nie byłam w ciąży to wszyscy nie mogli się doczekać a teraz to zbytniego zainteresowania nie widzę może rodzinka ocknie się poźniej?

Jejku a ja za $50 czyli rownowartosc 150 zl kupilam 8 slicznych markowych komplecikow dla dzidzi. Dlacasznie dlaczego w Polsce wszystko jest tak strasznie drogie????????

KatinJ w Polsce podnieśli Vat na ubranka dla dzieci :(
właśnie wróciłam ze sklepu, kupiliśmy dziś:
- nożyczki
- gruszkę do noska
- gryzaczek
- krem ochronny bambino
- krem pielegnacyjny bambino
- mydełka bambino
- patyczki do uszu

;D uwieeeeelbiam takie zakupy!!!!

Dzieki Ivka :) obejrzalam sobie tez tego roana- podoba mi sie :) I ta cena, ktora tam podaja jest niewygorowana. Tylko, ze chyba bez fotelika. A ile taki fotelik do tego roana?

Ja kupiłam 3 pajace i 3 body - z fajnej bawełny. Mam problem z rozmiarem bo boję się kupować te najmniejsze - jakoś trudno mi wyobrazić sobie, że maluch może byc aż tak mały ;D
Zamówiłam tez kilka rzeczy na Allegro, ale nie ubraniowych - te wolę dotknąć...

A ja nic jeszcze nie kupilam. Za to moja mama juz nabyla sliczniusi kocyk dla maluszka. Taki cieplutki, niebiesko rozowy- jak bedzie niespodzianka i chlopczyk sie urodzi to tez bedzie pasowal. I ma slonika na szczescie :) Ale tylko mi go pokazala, a tak trzyma u siebie w domu :) Obiecala tez, ze cala pierwsza wyprawke mi kupi i przywiezie do szpitala :) A ja na razie zaczynam oceniac wozki. Ale chwilowo tylko w internecie :)

Ja się bardzo cieszę, bo dostaliśmy wózek od znajomych, od nich też wanienkę, fotelik też ktoś nam dał - jesteśmy troche kasy do przodu dzięki temu.
Do mnie zaczęło powoli docierać, że to już niedługo i jakby się maluch, nie daj Boże, pospieszył to nawet nie mam dla niego galotków - więc zaczynam powoli buszować po sklepach. Nie wiecie czy w sklepach z ubraniami dla dzieci są wyprzedaże w styczniu?

reklama
wie któraś z was czy w Wawie jest jakaś hurtownia albo coś gdzie śą wszystkie rzeczy dla bobków pod ręką w jedym miejscu i w wielkich ilościach?????????

Do góry