reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
fajne jesteście z tymi zakupami :D
Na mnie jeszcze nie pora....

A mi ostatnio fryzjerka nie chciała pofarbować włosów. Kazała mi poczekać do kwietnia ;(

wiesz Kinga ja jak zadzwoniłam do swojej fryzjerki żeby się umówić na strzyżenie to powiedziała mi że chyba na głowę upadłam i ona mi włosów nie zetnie bo nie będzie brała na siebie takiej odpowiedzialności, no chyba zwariowała ale wobec takiego stanu rzeczy muszę się wstrzymac zbo do innej nie pójde
ach ta zabobony ;D

mnie obcina bez problemu, ale chyba sobie zorbię kilka pasemek na czubku, bo siwych mi widać starsznie. jeszcze się Fasola wystraszy siwej matki ;D

tak się domyśliłam ja z tego też powodu nie frbuję teraz włosów ale do strzyżenia nie ma żadnych przeciwskazan (oprócz wierzeń ludowych ha ha)

poszłam dziś po falvit, a wyszłam z całą reklamówką kosmetyków dla dzidziorka ;D
z kosmetyków mam już chyba wszystko :) jeszcze tylko pieluszki dla maluchów - nie mogę się zdecydować na firmę :) pampers, huggies czy inne... chyba kupię z każdej firmy po 1 paczce ;)

reklama
Do góry