reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

wiem Kati, tylko nie każdy z nich chce sprzedawać w detalu, bo już pisaliśmy maile do producentów. a do tego ja chcę taki wózek coby się dało wpiąć w ramę fotelik samochodowy i tu się sprawa komplikuje. będziemy z czasem myśleć na razie nie zapeszamy. dzięki za przypomnienie o okolicach cz-wy, zupełnie mi to z głowy wyszło.

reklama
Mnie w dzidziusiowych zakupach skutecznie studzi praktyczny meżuś, a ostatnio też stan mojego portfela... ::) Efekt - mam tylko jedne polarowe pajacyki iskarpetki. No i wózek juz wybraliśmy: Deltim Voyager, ale kupimy go dopiero w lutym.

Ja tak naprawdę jeszcze nic nie kupiłam dla swojej dzidzi, ale za to ciocia maleństwa jak najbardziej :)
Na pierwszym zdjęciu jest przypinak do smoczka, a na drugim słodkie buciki :)

my chcemy kupic wózek z Deltimu taki z gondolą spacerówką i fotelikiem samochodowym kosztuje 1100
como_01.jpg

a takie łóżeczko
_542849_n.jpg

reklama
ewik pisze:
my chcemy kupic wózek z Deltimu taki z gondolą spacerówką i fotelikiem samochodowym kosztuje 1100

Ewik, czy myślisz, że będzie chłopiec?? (widzę, że wybrałaś wózek granatowo-niebieski). Ja czuję od jakiegoś czasu, że będzie synek, dlatego moja siostra kupuje mi rzeczy dla dzidzi z niebieskimi dodatkami.

Do góry