reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

powtarzam po raz koleny - odpuście sobie laktatory -moze sie okazać że w ogóle nie użyjecie.

wypatrzcie sobie model (cały czas opdradzam awenta - ze wzdlędu na ceny materiałów uzupełniających) i jak będzie potrzeba to maz kupi w ciągu godziny w każdej aptece.

po co zbędny wydatek, naprawdę, ja musiłam kupić przy wyjściu ze szpitala, od razy wypożyczyłam sobie alektryczną dojarkę i maiłąm komplet, ale w tym celu musicie sprawdzić jaka firmę mają z elektrycznych dojarek u was do wypożyczenia i taki ręczny sobie dokuić (u mnie to byłą medela)

reklama
wygoda są foteliki które mązną wpiac w wózek

ja też nie mam własnego auta, ale w samochodach znajomych i taxi wiele razy mi sie foteliki przydawały np by jadac w jedną stronę autobusem a wracając taxi nie mieć problemu

mam do sprzedania fotelik maxi cosi be zmożlwiosci wpinania do wózka (typ starszy) bezwypadkowy i używany przez mojego malucha w taxi i przewozach znajomków :)

teraz kupuję fotelik roana...

ja wziełam tę rozpinana zupełnie i tą z guziaczkami u góry, pieniądze im wysłąłąm w czwartek, mam nadzieję ze w przyszłym tygodniu dostawa będzie, zazwyczaj czekam koło tygodnia...

szkoda ze zamówiłaś figi mam - to jedno czego w IF nie polecam - kipska jakość - ale na te ostatnie chwila powinno wystarczyć...

ja ma takie babcine bawełniane gatki (cudo !!!! ) rozmiar chyba XXXXL ale sa wyborne i wygodne - a jakie paskudne :)

Azik - 13kg

Marka: Jędroch
Opis rozszerzony: Bartatina plus o eleganckiej, klasycznej linii, zapewniający wyjątkową wygodę i bezpieczeństwo. Bardzo miękkie zawieszenie na paskach daje wyjątkowy komfort przy prowadzeniu tego wózka. Gondola posiadająca regulowane oparcie wysokości, może być zastąpiona spacerówką, którą można montować w obu kierunkach jazdy. Budka posiadająca wywietrznik dostosowana jest również do spacerówki. Oparcie spacerówki można ustawić w czterech pozycjach. Wózek wyposażony jest w pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, praktyczny kosz na zakupy i regulację wysokości rączki. Do wózka dołączona jest praktyczna torba na małe conieco dla Waszej pociechy.

waga: 13 kg
wymiary gondoli: 35x80 cm
wymiary siedziska 32x22 cm
wysokość oparcia: 42 cm
wymiary po złożeniu: około 63x87x45 cm.
- siedzisko ma 4 stopnie regulacji oparcia
średnica kół: 32 cm.

Do każdego modelu wózka możecie Państwo dobrać dodatki:
- Parasole chroniące przed niesprzyjającą aurą
- Nosidła równie wygodne dla noszonych jak i noszących
- Przytulne śpiwory

Opis ze strony http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27517967-27510001.html

Azik, Roany są fajne i miłe w dotyku, ale te Ramatti są bardzo polecane przez handlowców, dlatego my się na niego raczej zdecydujemy. Ja zdaję się na męża zarówno w temacie fotelika jak i wózka, mam po prostu dość po dzisiejszej wyprawie ;)

to waga podobna jak roanek - alei wózek dosyć podobny - tylko bardziej "opływowy" kształtny...

matko, kiedyś nie było wyboru, brał osię co było i nie było kłopotu, teraz mamy taki wybów że głowa od tego boli...

Azik, ta Barantina jest praktycznie taka sama jak Kortina :), tyle, że Barantina ma klapkę z kratką z tyłu budki, ale za to węższą gondolę. To prawda, że wybór jest ogromny, dlatego im więcej się naoglądałam, tym jestem bardziej zdezorientowana, poirytowana i znużona oglądaniem kolejnych.:)

reklama
Ja mimo wszystko biore Roana. Pewnie nie bede go wpinac w wozek,bo mozemy na wyjazdy zabierac calosc z uwagi na wielki i pojemny sanochod ale i tak mam jakies wieksze zaufanie do Roana,sama nie wiem czemu.

Do góry