reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

kaśka76 pisze:
Koga: stelaż Ci nie wchodzi? u nas się da upchnąćw naszej przeogromnej bryce.
nie wchodzi bo ma 120 cm długości! - ten 3-kołowy - ani w poprzek ani w żaden inny sposób, może 4-kołowe są krótsze?
mamy Forda Pumę - dość mały, sportowy - tyle, że ten wózek nie mieści się w poprzek, a nasz samochód ma standartową szerokość!! nie sądzę żeby w innych samochodach szerokość bagażnika była większa niż 120 cm, a może się mylę?
a wielcie ile cm ma ten 4-kołowy?

reklama
kumpela w aptece ma dzisija szkolenie przychodzi facio z MUSTELI i ma mi wziąć sporo próbek z kosmetyków dla dzidziolków i po ciąży zobaczymy może te kosmetyki dla maluchów będą dobre wstzrymam sie zpenatenem

w srode zlozylismy lozeczko, stoi narazie nie w tej czesci pokoju co powinno bo juz nam sil zabralko na dalsze przemeblowanie :)

w tym pokrowcu sa wszystkie (no prawie) rzeczy dzidziusiowe: kolderka, ubranka, kocyk. zabraklo miejsca dla okrycia kapiel. i kombinezoniku :)

fajne uczucie jak wieczorek siadasz sobie w pokoiku i widzisz taki sladki mebelek... ja tez nie moglam sie doczekac i strasznie namawialam Pawla by wreszcie je zlozyl :)
on tez przezywal to ze lozeczko juz stoi w pokoju bo wieczorem (po zlozeniu go) anilo mu sie ze juz urodzilam :p

jak to dobrze że te wszystkie meble dzieciowe trzeba wywietrzyć, przynajmniej jest racjonalne wytłumaczenie do złożenia ich 2 msc przed porodem ;D

reklama
A ja muszę jeszcze poczekac z łóżeczkiem, bo nam się zachciało tapetować i zmieniać wykładzinę.
Mam nadzieję, że do marca zdążymy :D

Do góry