reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
śliczne te ciuszki :) ja na razie nic nie kupuię chociaż mam wielką ochotę; ceny ubranek dla dzieci sa kosmiczne przydałaby się 6 w totka ;D

ewik wygrana przydałaby się! :)

Część ubranek kupie, część mam obiecanych od 2 koleżanek - jedna ma synka, druga córkę ;), widziałam super ciuszki w fajnym lumpeksie, zastanawiam się nad zakupem - ubranka były jak nowe, czyste, bez plam i dziur. Na allegro też można kupic super ciuszki za niską cenę.

słodkie te fraczki dla bobasa
ja nic nie mam jeszcze, ale kupować będę jak pisałam w Grudziądzu bo są tanie fajne rzeczy w sklepach dla maluszków np. kolorowe bawełniane kaftaniki po 5 zł, śpioszki po12zł ;)

Na wyprzedaży w Smyku będą całe komplety śpioszki + kaftanik po 10 - 12 zł . Ja się wstrzymuję do stycznia. Nawet Jackowi na 116 kupuję wtedy bluzki po 12 zł, które były po 30-40 zł. To samo w Mathercare. Inna sprawa, że mam wszystkie rzeczy po Jacku, więc najpierw muszę tamto posortować.

Kaśka74 pisze:
Na wyprzedaży w Smyku będą całe komplety śpioszki + kaftanik po 10 - 12 zł . Ja się wstrzymuję do stycznia. Nawet Jackowi na 116 kupuję wtedy bluzki po 12 zł, które były po 30-40 zł. To samo w Mathercare. Inna sprawa, że mam wszystkie rzeczy po Jacku, więc najpierw muszę tamto posortować.

O kurde nie wiedziałam o takich przecenach...do najbliższego smyka mam 100 km ale jeśli są takie promocje to pjadę
W styczniu mówisz ??

Pewnie, że tak. Ja będę pilnowała i jak tylko się zaczną promocje to napiszę. W mathercare, zaczynają sie zawsze trochę później, ale za to można kupić buty po 9 zł, staniki do karmienia też po 9 zł ( kupowała siostrze w tamtym roku).

ja kupiłam dodatkowo łózeczko turystyczne... mimo wszystko czeste rozkładanie i składanie na nic nie m,a dobrego wpływu...
w domu mam drewniane drewexu

a na urlop - turystyczne (sporo mnie 1 urlop kosztował: łóżeczko, nosidło na plecy)

ceny w hurtowni - śpichy 9-15 złotych i moim zdaneim dużo lepszej jakości niz smyk (rzadko kupuję w smyku) jak już to przeceny w 5-10-15...

ale to ja ;)

wodniczka śliczne ciuszki - ale też odradzam zapiecia na pleckach...

w jakimś watku zebrałam moje przemyslenia i zapisałam stan wyprawki (bodajże w wątku wielkie zakupy) zapraszam chetne "nowe" mamy a "stare" mamy neich moze coś dopiszą o czym zapomniałam ;)

reklama
Do góry