reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

ja zmiękczam - mimo że wrażliwa jestem..

moje dziecie zyje po loveli i lenorze - całkiem przyzwoicei - to jest bardz oróżne
niektóre dzieci uczulone sa na lovele niektóe na jelp, nietóre na wszystko a niektóre na nic...

dlatego na początek wypierzcie małą partię w małym proszku, by sprawdzić czy dzidzio dobrze reaguje (no i pierzecie tak z miesiąc max przed, by nie zakurzyło sie od nowa i żebyście jak prasujecie zdarzyły wyprasować na raty :) )

reklama
to spróbuj tego samego z małym - ja teraz też już używam persil sensitive - bo maluch jest duzy, a loc\vela jest jeszcze delikatniejsza. kup sobie mała lovelę i potestuja na sobie, jak ty wrazliwiec isę nie uczulisz- to masz duże szanse że i dzidzio nie i coocolino sensitive...

a te ciuszki z biedronki wczoraj byłam oglądać są po 15 zł
ile kosztują takie śpioszki normalnie w sklepie???
ja nidgy nie kupowałam tylko dostałam i zastanawiałam sie czy
te z biedronki nie są drogie?

kasiula matula pisze:
a te ciuszki z biedronki wczoraj byłam oglądać są po 15 zł
ile kosztują takie śpioszki normalnie w sklepie???
ja nidgy nie kupowałam tylko dostałam i zastanawiałam sie czy
te z biedronki nie są drogie?

Normalnie można kupić i za 6-7 złoty...ale te są poprostu śliczne i dlatego się na nie skusiłam ;)

a wiecie co wam powiem?tez kupilam te spiochy w biedronce:))poszlam po jogurcik, bo mnie nagle naszla ochota na jogurt, koniecznie truskawkowy.wchodze do biedronki, a tam spoichy, nie moglam sie powstrzymac i kupilam:)a na jogurt mi pieniedzy nie staryczylo, hehe.wrocilam do domku to mezus sie troszke zdziwil, ale wrocil do biedronki po jogurcik dla zonki kochanej:)i co?kupil jeszcze jeden spioszek, hehe.

reklama
Do góry