reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA :)

wyrwałam dziś mojego chłopa do sklepu z materiałami. Okazało się, że mojego upatrzonego polarka już nie ma, mam zajrzeć w piątek po południu i może będzie.
Za to kupiłam materiał na przybornik na łóżeczko i zamierzam uszyć... Przytargaliśmy maszyną do szycia od koleżanki i będę się brała... Ciekawe jak mi to wyjdzie?? Mam nadzieje, że głośno kląć nie będę :)
Materiał jest piękny, rudo-brązowy w żółtą kratkę. Cudo. A jak to uszyją, to chyba padnę z dumy :)

reklama
Kinga- czekam na zdjęcie :D
Ja takich talentów , niestety, nie przejawiam.
Za to widziałam przybornik na allegro za 19,90, więc może się skuszę...
Chyba, że zaczniesz szyć na sprzedaż, to poczekam ;D

kinga złożyłam zamówienie ale ciekawa jestem jak długo czekałaś na dostarczenie przesyłki i jaka jest forma płatności, bo chyba moje zapalenie spojówek wywołało częściową ślepotę, bo nie mogę się doczytać, jakbyś była taka miła i mi krótkie info napisała ;D

Ja kupiłam dziś dwie pary body i czekam na przesyłkę z Allegro, z 4 kolejnymi, no i całą masę zakupów "higienicznych" na poród i połóg. Nie wierzę w przesądy i wolę miec wszystko przygotowane, niż w razie wcześniejszego porodu stresować się, że tylu rzeczy jeszcze nie mam, a dzidzi już na świecie.

no bo jestesmy odpowiedzialne mamy ;D
ja nie wyobrazam sobie zeby ktos wszystko mial za mnie kupywac (czyt.tesciowa)

lozeczko po wyplacie............bo kaska uciekla teraz przez te mrozy samochod padl i trza bylo zainwestowac pare groszy

jeszcze wozek,fotelik i takie tam pierdolki

fionka pisze:
kinga złożyłam zamówienie ale ciekawa jestem jak długo czekałaś na dostarczenie przesyłki i jaka jest forma płatności, bo chyba moje zapalenie spojówek wywołało częściową ślepotę, bo nie mogę się doczytać, jakbyś była taka miła i mi krótkie info napisała ;D

ja, kochana zamówiłam w sobotę i w poniedziałek napisali mi maila, że nie mają mojego adresu...

Płaci się przy odbiorze u listonosza, a jak nie będziesz miała kasy "przy sobie", to nie odbierzesz od listonosza, tylko na poczcie

wolę tak jak Wy dziewczyny - kupić wszystko wcześniej, niż potem denerwować się, że czegoś nie mam
no i angażowac biednego męża, np. w zakup podpasek i podkładów ;)

reklama
ja jutro mam zajęcia z pediatrą i wieczorkiem robię zamówienie na wszystkie cuda niewidy (podkłady i inne) na allegro. nie wiem jakie wypełnienie kupić do łóżeczka bawełniane czy silikonowe???

Do góry