reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

koga kupiłam i uważam że jak na kawałek powyginanego druta to nie jest tanie, zapłaciłam 56 zł ale kupowałam w świecie dziecka a tam jest dość drogo więc myślę , że można dostać taniej (w smyku jeszcze drożej bo 79!!!!), jak będziesz kupowała to najlepiej razem z wanienką , bo mają różne rozmiary

reklama
trzymania w foliach ciuszków nie polecam potem wcale nie są świeże - ja trzymam w powłoczkach na poduszki. przynajmniej oddychają.

Cześć dziewczyny , ja tez z marcówek ( czytam wasze wypowiedzi juz bardzo długo ) i tak sie zastanawiam jaki wózek kupić (co myslicie np. o chicco 3S ) Ja juz sie pogubiłam co mam wybrać:(

fionka pisze:
koga kupiłam i uważam że jak na kawałek powyginanego druta to nie jest tanie, zapłaciłam 56 zł ale kupowałam w świecie dziecka a tam jest dość drogo więc myślę , że można dostać taniej (w smyku jeszcze drożej bo 79!!!!), jak będziesz kupowała to najlepiej razem z wanienką , bo mają różne rozmiary

no to tanio! tylko nie wiem czy w Poznaniu jest świat dziecka?

azik - folie mam pootwierane, albo tylko lekko nimi przykrywam z wierzchu, bo też mi się wydaję, że to by zatęchło :mad:

Ja właśnie przed chwilką zakupiłam niebieskie okrycie kąpielowe z kapturkiem, myjeczkę w zajączki i pudełeczko na smoczek. Już mam wszystko poza... Szymusiem ;)

A my chyba dostaniemy fotelik od kuzynki Marcina :)
Fajnie, bo oni na swoją ukochaną córeczkę nie szczędzili pieniędzy i wiem, że jak chcą dać do na pewno nie jest zniszczony, zreszta są chyba trochę pedantyczni :)
Fajnie, bo zawsze to jakaś oszczędność - mogę to co wydałabym na fotelik dodać i kupić Maritę, którą bym chciała tylko ciągle sie jeszcze waham...cena...

jest bardzo stabilny, mój mąż obciążał go własnym ciałem (chłop 192 wrostu) i nie ślizga się , bo jest podgumowany

reklama
My w koncu wzielismy Roana i jestem z niego bardzo zadowolona. Bralismy pod uwage tez Ramatti ale tu jakos wygodniej jest przestawiac raczke. Material tez bez zarzutu,zdejmowany i latwy do prania.

Do góry