reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Nie wiem - może mam juz przesyt myślenia o ubrankach, kosmetykach itp. Myslę , że byc może znajomi i rodzinka nam sprezentują jakieś ciuszki jak juz maluch będzie na świecie i teraz szkoda mi kasy. Mam takie poczucie, że na razie wystarczy i już...Trudno to wytłumaczyć...

reklama
agao wez skarpety 2 pary bo podobno stopy marzna,przydaje sie recznik jednorazowy do wycierania krocza zamiast normalnego (wycierasz i wyrzucasz)

Agao:
- enema
- dwie koszulki krótkie na poród
- mineralna
- podklady fizelinowe na łóżko
- maszyna do golenia

A ja w końcu mam początek wyprawki dla dzidzi :laugh:
Dziś w końcu przyszła paczka z zakupioną pościelką, rożkiem i pieluszkami :-) W żyrafki :-)
Ale to cieszy... Rozpakowałam jak najszybciej się da (aż mi się buraczki przypaliły prawie tak się zapomniałam) usiadłam, dotykałam, patrzyłam i cieszyłam się jak kretyn ;D

A dziś jeszcze były moje urodzinki, więc było tymbardziej milutko :-)

No to teraz muszę upewnić się co zakupiła już babcia dla wnusia/wnuczki i też porozglądam się za jakimiś ubrankami. Muszę skoczyć do h&m, bo tak chwilicie ciuszki stamtąd. Mamm tylko nadzieję, że cany mnie nie powalą. Fajnie byłoby trafić na jakąś pormocję...ale to muszę wziąć Marcina, bo w tym względzie to on ma szczęście :-)

Ta Marita jest jednak fajna i chyba też się na nią skuszę.

Cena atrakcyjna, ale jak kupię w Kraku albo zamówię przez net to akurat różnica przerzuciłaby się na koszt paliwa do Częstochowy, więc nie ma po co jechać, skoro i tak ivka mówisz, że ciężko u nich kupić detalicznie.

Podoba mi się ten wózek, jest prosty, klasyczny, ale ładny, bez zbędnych udziwnień jak przy inncyh wózkach. Czasem jak na nie patrzę to jakoś tak ciężko wyglądają, a Martia jest taka w sam raz :-)

Teraz jeszcze muszę wybrać kolor :-) Zastanawiam się nad takim... (idealnie komponuje się do naszego autka :-) )

O, dobrze wiedzieć, że kolejna osoba dobrze go ocenia, bo jeśli fotelik od kuzynki okazałby się przypadkiem jakiś nie teges, to dokupiłabym do wózka Roana jeszcze fotelik, skoro taki fajniutki. No i fajniutka jest w nim też cena :-)

A powiedz mi monika.g, on jak go się postawi samego, to ma funkcję też jakby niby kołyski? Tzn. czy można go jakoś pohuśtać? Czy mi się z czymś innym pomyliło? ::) ;D

reklama
Do góry