Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja fotelik samochodowy odziedzicze
gdybym miala kupic to nie ten nosidelkowy do 13kg tylko ten wiekszy z wkladka dla noworodka wyciagana dla wiekszego dziecka
kurcze ten wozek co ostatnio wklejałam okazało sie ze jest sztywny jeśli wiecie co mam na myśli
a wszyscy na około mi powtarzają ze musi sie bujać i kolysac wtedy dzidzia cszybciej usnie na spacerach i w ogole
Ja nie wiem co mówią, ale też wolę taki co się będzie bujał :-) No bo to chyba lepiej dla maleństwa, bo nawet przy nierównościach będzie mu to wózek jakoś niwelował.
kurcze mi tez grzesiu marudzi ze nie bedziemy buja
ale tak sobie mysle ze to tak tylko sie mowi
kilka mam ma juz kolyski a do czego one sluza do ukolysania maluszka tak jak mocno bujajacy sie wozek :
moim zdaniem wystarczy, zreszta zawsze mozna dokupic jak juz zorientujesz sie ile ich dziennie idzie.
ja wczoraj zaczelam kompletowac rzeczy do torby, bo chyba jako ostatnia na BB ja pakuje ale chyba juz czas co nie?? tylko nie wiem jaki stanik kupic tzn. na jaki rozmiar taki jak nosze teraz czy troszke wiekszy bo po porodzie jeszcze urosnie?? pomocy