reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Ten drugi jest taki bardziej hmm jakby to nazwać... elegantszy... może to nie jest najlepsze słowo, jest taki bardziej... aaa nie wiem jak to nazwać :)
Ale Kasiula, to Ty (Wy) będziesz się z nim pokazywać, więc wybierz to co Tobie się bardziej podoba :)

Ja też toczę z mamą "wojny wzorkowo-kolorkowe" :) Tzn. to za mocno powiedziane, ale dyskujtujemy na ten temat i cały czas próbuję jej uzmysłowić, że to w większości ja będę tą furę prowadzić :)

reklama
fionka pisze:
dokładnie mam ten sam dylemat, patyczkiem wydaje mi się poręczniej ale nie mam pojecia jak zrobić spirytus , który będzie miał akurat 70%,

Pani w aptece poinformowała mnie, że ten spirytus jest na receptę.
Przypuszczam, że dostaniemy receptę w szpitalu.

No ja mam juz wszystko za wyjątkiem neomycyny do pryskania krocza. NAwet herbatke laktacyjną kupiłam. w tym tygodniu jeszcze tylko wózek i fotelik i moge rodzić :)

sylwia532 pisze:
a ja kupilam w koncu cyckonosz do karmienia w ogole nie rozumie tych rozmiarow ja kupilam niby D ale to na bank ten rozmiar nie jest
a co wydaje ci sie mały???
ja teraz tez niby chodze w D mam dwa zwykle i kupilam jeden do karmienia niby D ale juz teraz na mnie pasuje wiec nie wiem co bedzie po porodzie

mi piersi tak mocno nie urosly(z natury mam niewielki bo B) ale ta miska na D na pewno nie wyglada(mala jaks sie wydaje) hmmmmmmm no moze ze mi tak urosly i ja nie widze ::)

no wlasnie mi tez wydawal sie maly
ale jak kupilam dwa normalne i zobaczylam ze te D to wcale nie takie duże
a tez zawsze mialam B

my na szczęście ten problem mamy już za sobą, w piątek kupiliśmy wóz4ek, który o dziwo podoba się nam obojgu, a przy naszych odmiennych gustach stanowi to ogromny wyczyn ;D

My mamy zamiar kupić wózek w tym tygodniu. Motamy się między X-landerem X1 a Driverem 4XL. Jutro dzwonie po sklepach gdzie i który tańszy. Zwariuje z tymi wózkami. :mad:

reklama
MAGA to ci zazdroszcze naprawde
bna razie razem zamowilismy nosidelko fotelik samochodowy
poprosilam gościa z allegro rzeby poczekal na wplate bo nie moge sie zdecydowac z tym kolorem i powiedzila ze nie ma sprawy ;D

Do góry