reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Dziewczyny, pomyślcie też za wczasu o jakiś ciuchach, w których bedziecie chodzić po powrocie ze szpitala, po domu. Muszą być wygodne i miękkie (min. ze względu na bolące i gojące się krocze), a do tych sprzed ciąży nie od razu można wrócić, przynajmmniej nie do wszystkich. Mnie świetnie sprawdzają się lekkie, miękkie spodnie dresowe i koszula flanelowa - jest bardzo wygodna do karmienia.

moje dresy były przed ciążą, w trakcie ciąży to i po ciąży też będą... :laugh:

ja też mam dresy ciążowe, problem zostaje w czym się wyjdzie na spacer z Fasolą???????

zaraz biore się za prasowanie Fasolowych ubranek - chyba będę je prasować turystycznym żelazkiem - w wielkościach porównywalne sa :laugh:

kaśka76 pozostają spodnie (ciążowe) lub sukienki (też ciążowe). A może jednak uda nam się szybko wrócić do ciuchów sprzed....to wszystko przed nami, chyba nie ma sensu teraz się tym zamartwiać. Lepiej Kaśka prasuj!

pytia pisze:
Dziewczyny, pomyślcie też za wczasu o jakiś ciuchach, w których bedziecie chodzić po powrocie ze szpitala, po domu. Muszą być wygodne i miękkie (min. ze względu na bolące i gojące się krocze), a do tych sprzed ciąży nie od razu można wrócić, przynajmmniej nie do wszystkich. Mnie świetnie sprawdzają się lekkie, miękkie spodnie dresowe i koszula flanelowa - jest bardzo wygodna do karmienia.

Cenna uwaga Pytia, dzięki!
Ja sobie chyba skoczę po jeszcze jedną bluzkę do h&m, w sumie z ciuchów ciążowych kupiłam tylko spodnie, swetr i dwie bluzki - dobrze, że mam od dawna L4, to więcej ciuchów nie było mi potrzebne i mogłam na tym zaoszczędzić :) Tam są takie bawełniane bluzki z długim rękawem, i na pewno będą na brzuchu dobre też po ciąży, a mają taki dekolt jakby zakładany na siebie, więc myślę, że będą wygodne do "wyjęcia" piersi do karmienia :) A kosztują chyba 60 zł, więc dużo tańsze od ciuchów ze sklepów ciążowych, gdzie taka fajna bluzka do karmienia, taka luźna, dłuższa kosztuje chyba 140 zł. A te z H&M są z dobrej jakości materiału i wiem, że jeszcze długo będą mi służyć.

reklama
kasiula matula pisze:
nie mam pojęcia nie podoba mu sie i juz
uparciuch

mowi ze on wyglada jak takie przedwojenne :(

Ja właśnie uważam, że mają taki fajny "klasyczny" wygląd :-) I tylko tego typu wózki mi się podobają :-)

Do góry