reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Tez mam rekawiczki 1 parke, i wkladki chicco 30szt, a oprocz tego jeszcze 30 szt innej firmy ( maz sie zapedzil-wedlug niego chyba bedzie ze mnie Niagara pokarmu sikac) a dzisiaj dokupilismy chusteczki nawilzane pampers sensitive, te duze podklady poporodowe- pieluszki z belli i tantum rosa.
Brakuje mi jeszcze wciaz pieluch flanelowych i butelki ze smoczkiem, oraz jakichkolwiek grzechotek i karuzelki \( licze na jakies prezenty od rodziny).
Dziewczyny jakiej firmy macie butelki i smoczki- bo nie wiem ktore kupic- i czy kauczukowe czy silikonowe? I czy oplaca sie kupic rozek?

reklama
uuu
ja sie tak cieszylam ze mam wszystko a tez brakuje mi karuzeli do lozeczka
i jakiejs grzechotki do wozka

ja mam buteleczke Dr.Brown's z systemem odpowietrzającym antykolkową-ciekawe jak sie spisze
smoczek w niej i smoczek uspokajacz mam silikonowy
a rożki dwa dostałam nie mam pojecia czy sie przydadzą ::)

felqua ja mzm rożek i myślę , że się przyda i jako rożek i jako kołderka, butelki mam nuk i avent zobacze które lepsze, smoczki anatomiczne , silikonowe, karuzelkę mam fisher price a z grzechotkami czekam na prezenty, ewentualnie później w każdej chwili mogę dokupić :laugh:

hhhhmmmm to dobry pomysł podpowidziec koleżankom albo rodzince ze nie mam jeszcze karuzeli i grzechotki.......... ;D

No wlasnie- tylko potem moze sie okazac ze dostaniesz 5 takich samych karuzelek!!!!
Chyba jednak kupie ten rozek. A przy kupnie butelki to chyba zrobie wyliczanke

felqua pisze:
Tez mam rekawiczki 1 parke, i wkladki chicco 30szt, a oprocz tego jeszcze 30 szt innej firmy ( maz sie zapedzil-wedlug niego chyba bedzie ze mnie Niagara pokarmu sikac)  a dzisiaj dokupilismy chusteczki nawilzane pampers sensitive, te duze podklady poporodowe- pieluszki z belli i tantum rosa.
Brakuje mi jeszcze wciaz pieluch flanelowych i butelki ze smoczkiem, oraz jakichkolwiek grzechotek i karuzelki \( licze na jakies prezenty od rodziny).
Dziewczyny jakiej firmy macie butelki i smoczki- bo nie wiem ktore kupic- i czy kauczukowe czy silikonowe? I czy oplaca sie kupic rozek?
Smoczek uspokajacz( Aventu)  wzielam sylikonowy a do butelki  jedne i drugie bo mi kolezamki gadaja ze ich dzieci nie chcialy tych sylikonowych tylko kauczukowe. (Butelki kupuje Canpola a smoki Nuka,zawsze taniej wychodzi bo trzeba zmieniac co miesiac,tak pisala Azik a ja sie stosuje) Ale pewnie kazda dzidzia bedzie miala swoje upodobania i trzeba to przetestowac.
Rozek kupilam,mysle ze przyda sie w szpitalu i pozniej tez dzidzia bedzie sobie w nim spac. A zawsze mozna tez wykorzystac jako kolderke czy do wozka czy nawet zabrac ze soba jak sie jedzie gdzies i na trawce rozlozyc.

Dostalam cala torbe-reklame u ginki a w niej 7 smoczkow na butelki , kilka wielkich puszek mieszanki, puszka mleka ktorej juz nie trzba rozrabiac z woda, stoper, pomadke wazelinowa, pileczke do masazu plecow, kosmetyczke, no i ta sama torba tez fajna i mysle ze mi sie przyda. Lapek niedrapek nie kupowalam, najwyzej naloze skarpetki.
Ile buteleczek kupilyscie i jakiej pojemnosci? Nie mam pojecia czy kupowac juz teraz czy nie.

ja teraz z innej beczki. Kupiłam dziś "Mamo to ja" z torbą. polecam jeśli nie macie takiej na wyjścia z dzieckiem, jest bardzo pojemna i w trzech kolorach: zielony (taką wzięłam), różowy i niebieski. Naprawdę się opłaca, bo kosztuje niecałe 10 zł, a w sklepach torby są dużo droższe

reklama
ja też kupiłam tą gazete z torbą
i torba jest naprawde super
ja mam niebieską :)
pmetek5aw.jpg

Do góry