Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ubranka cudowne
ja na razie zrobiłam porządki w ciuchach i zrobiłam juz 2 wolne szuflady w komodzie na rzeczy dzieciątka, na początek chyba wystarczy, poza tym chcę łóżeczko z szufladą pod spodem
Do mnie jedzie właśnie transport szmatek dziecięcych mam nadzieję, że fajne,bo ja chyba wybredna jestem..
W tamtym roku pracowałam w fabryce ciuszków dziecięcych we włoszech...takich cudownych szmatek dawno nie wiedziałam. aż się fajnie przy nich pracowało. jakość jeszcze chyba zupełnie inna niż tych polskich. tylko że wtedy zamiast zrobić zapasy dla swojej dzidzi ubrałam wszystkie siostrzennice i bratanków...
Dziękuję Monia, dostanę duuużo więcej niedługo i doczekać się już nie mogę. Teraz stoję codziennie przy szafie z przyklejonym jęzorem i patrzę na te maluśkie rzeczy.
Osinka, chciałabym żeby tak było. Ale chyba nikt się nie spodziewał, że w moim "starczym" wieku w końcu zdecyduję się na dziecko ;D Więc szmatki rozlazły się po rodzinie, niestety..
Haaa to i tak nie macie ze mną szans ;D przynajmniej jeśli chodzi o wiek moje szczęście mówi o mnie "stara łupina" i mimo, że obrywa za to po uszach to i tak wiem, że ma rację..
ale wiekiem stresuję się tylko w okolicy urodzin, a że one niedługo- to mnie pobiera