reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Oj tak paytczki dziecinne są do bani, też używam zwykłych :)

Ale np. wielorybka-termomenrtu używamy :)
I używałłam też majtek jednorazowych zaowno w szpitalu jak i dość długo w domu, bo jednak dzięki nim więcej powietrza doecirało niż przez zwykłe.

No a kołderka z podusią owszem teraz nieprzydatna, ale i na nią przyjdzie pora :)

Czytając Wasze listy rzeczy, które okazały się niepotrzebne mogę napisać, że NIE KUPIŁAM NIC ZBĘDNEGO ;D :D :laugh: Wszystkol, co kupiłam używam, a teraz ciągle dokupuję...uwielbiam Allegro ;)

No to gratulacje aniam :) Masz widać świetne wyczucie zakupowe ;D A Allegro ja też darzę miłością ;)
U nas nie sprawdziła się gruszka z Canpolu (używamy czeskiej odsawaczki, rewelacyjny wynalazek) oraz delfinek do kąpieli. Reszta ok.

och allegro tu tez popieram i sie zgdzam ale wkurza mnie to ze czasem znajde cos taniego a musze za przesyłkę zapłacić 7zł

kasiula matula pisze:
och allegro tu tez popieram i sie zgdzam ale wkurza mnie to ze czasem znajde cos taniego a musze za przesyłkę zapłacić 7zł
No wlasnie- wczoraj kupilam takie slodkie spodenki sztruksowe za 6 zl i jeszcze jedne ogrodniczki z wychawtowana usmiechnieta gasieniczka za 3 zl ,a za przesylke musialam dodac 7,50 ::)

Dlatego zawsze doliczam koszt przesyłki do ceny ubrania i wtedy się cieszę, że coś fajnego znalazłam za małe pieniądze :laugh:

reklama
ja z chybionych rzeczy zakupiłam nożyczki do paznokci, które okazały się być hcyba dla starszych dzieci... Musieliśmy dokupić te chudsze

Do góry