Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A my w piątek dowiedzieliśmy się, że w IKEA jest promocja i odejmują 15% od każdego rachunku!!! więc pojechaliśmy po wcześniej upatrzone zakupy bo w związku z bobo musimy przemeblować sypialnię
no i kupiliśmy łóżko - bo nasze po roku małżeństwa jakoś nam się zupełnie rozpadło ;D
i komódkę z przewijakiem dla małego!!!
tak więc mamy już: komódkę z przewijakiem, sweterek z Meksyku i parę malutkich skarpetek od znajomych, aha i brat ma dla nas kołyskę na pierwsze 2 mies. - to całkiem spora wyprawka
osinka! z tymi ciuszkami to ja po prostu nie wiem jakie!
no ale teraz jak mam już na nie miejsce w komódce to może coś kupię.
Chciałabym takie ręczniki z narożniczkiem na główkę! ale nie wiem czy to muszą być jakieś firmowe czy obojętnie jakie i za ile je kupić żeby nie przepłacić???
o kurde to ja jestem jakaś zacofana chyba. w ogóle nie ciągnie mnie do kupowania czy oglądania ciuszków i wyprawki. jedynie wózek wciąga mnie bez reszty. :
ja przy Piotrki uznałam że te reczniki to zbytek...
dostałam około 5 od znajimych i... bardzo je sobie chwalę.
i teraz: po pierwsze warto mieć te ręczniczki - niech będa bawełniane i łatwo wchłanialne (nie śliskie),
po drugie: pamiętajcie o znajomych: oni Wam robia prezenty...
ja dwa z pięciu uzywam do tej pory ;D