reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

ubranka cudowne
ja na razie zrobiłam porządki w ciuchach i zrobiłam juz 2 wolne szuflady w komodzie na rzeczy dzieciątka, na początek chyba wystarczy, poza tym chcę łóżeczko z szufladą pod spodem

reklama
Do mnie jedzie właśnie transport szmatek dziecięcych:) mam nadzieję, że fajne,bo ja chyba wybredna jestem..
W tamtym roku pracowałam w fabryce ciuszków dziecięcych we włoszech...takich cudownych szmatek dawno nie wiedziałam. aż się fajnie przy nich pracowało. jakość jeszcze chyba zupełnie inna niż tych polskich. tylko że wtedy zamiast zrobić zapasy dla swojej dzidzi ubrałam wszystkie siostrzennice i bratanków...

Osinka, chciałabym żeby tak było. Ale chyba nikt się nie spodziewał, że w moim "starczym" wieku w końcu zdecyduję się na dziecko ;D Więc szmatki rozlazły się po rodzinie, niestety..

reklama
Haaa to i tak nie macie ze mną szans ;D przynajmniej jeśli chodzi o wiek ;) moje szczęście mówi o mnie "stara łupina" i mimo, że obrywa za to po uszach to i tak wiem, że ma rację..
ale wiekiem stresuję się tylko w okolicy urodzin, a że one niedługo- to mnie pobiera :)

Do góry