reklama
K
KingaP
Gość
moja kuzynka (mieszka na południu) jak była w ciąży i chciała robić zakupy dla dzieciątka, to babeczki na nią krzyczały, żeby nie zapeszyła!!! Głupota wg mnie
A
azik
Gość
żeby przestrzeganie przesądów nas chroniło...
niestety ani w jedną ani w druga stronę to nie pomaga - to tylko przesądy...
więc głowa do góry a przesądy na półkę z bajkami (tylko nie dla dzieci
)
niestety ani w jedną ani w druga stronę to nie pomaga - to tylko przesądy...
więc głowa do góry a przesądy na półkę z bajkami (tylko nie dla dzieci
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:moja kuzynka (mieszka na południu) jak była w ciąży i chciała robić zakupy dla dzieciątka, to babeczki na nią krzyczały, żeby nie zapeszyła!!! Głupota wg mnie
też mieszkam na południu i też dziewczyny w pracy drą się na mnie, że kupuję już dla dziecka ubranka - mam już całą szufladę w komodzie
nie wierzę w przesądy
K
KingaP
Gość
Bardzo dobrze!! Ja sobie nie wyobrażam, żeby Rafał sam kupował i ustawiał łóżeczko, które wcześniej wybraliśmy. Ja uwielbiam przemeblowania... 
A
azik
Gość
ja straciłam przyjemność ustawiania łóżeczka - bo byłam kilka tygodni w szpotalu - i bardz o żałuję...
bacia - przestrzeganie przesądów cie nie uchroniło, to nieprzestrzeganie niczym Ci nie grozi...
nie od tego zalezy nasz los!
bacia - przestrzeganie przesądów cie nie uchroniło, to nieprzestrzeganie niczym Ci nie grozi...
nie od tego zalezy nasz los!
katiNJ
Fanka BB :)
Bacia ja mysle podobnie jak Azik,przesady to tylko przesady ale jesli dzieki nim czujesz sie pewniej i spokojniej to nie ma sensu sie stresowac.
Wiecie tu nie chodzi o pszesądy ja po prostu chcę z tym poczekać. Wiem że to tak moglo wyglądac ale poprostu jestem przezorna. Nie mówię, że nie chciałabym juz coś kupić ale dopiero moze po usg które bede miała 14 i wizycie u lekarza 16.
reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Bacia kupisz kiedy uznasz za stosowne, najwazniejsze zbys miala poczucie spokoju.Ja np mialam jakas manie nie wklejnia suwaczka do pierwszego usg.
Podziel się: