reklama
Mojemu zostały do pomalowania ostatnie drzwi, ale jakoś wynajduje tonę innych zajęć - ostatnio zaczął robić sam półki do kuchni na różne pierdoły. a ja wymyśliłam coby pomalować meble w kuchni - chyba mnie Krzysiek razem z moją Wiesiąuduszą, jak powiem to na głos- były malowane niedawno.
K
kasiula matula
Gość
hihihi mój jest dokładnie taki samfelqua pisze:Kasiula matula moj jest taki sam- jak juz wytapetowal 1 pokoj to teraz mysli ze ma rok wolnego, a tu tyle roboty czeka!!!!! Ja bym juz bardzo chciala miec i lozeczko i wozek, ostatnio ogladalismy wozek ktory mam dostac od siostry i jego obsluga jest dosyc skomplikowana- powinnam juz zaczac cwiczyc coby zdazyc do marca ;D niestety maz tego nie rozumie i wozek odbierze dopiero w marcu..buuuuuu
a rok wolnego to na bank by mu sie ta opcja spodobała
przecież tyle sie napracował przy jednym pokoju :
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Pytia, prosimy o zdjęcie 
K
KingaP
Gość
dziewczyny!! ja ostatnio powiedziałam, ze SAMA zrobię malowanie w kuchni. Ojej!! co się działo!! nos na kwintę i ..... odechciało mi się 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a ja spiskuję żeby sobie samej położyć gładź gipsową w kuchni, bo stara pęka, a mężowi się nie chce - nie dziwię się, pracuje, robi nadgodziny, potem jeszcze w domu go męczę 
gładź kładzie się super, musi mi tylko ktoś szafki ściągnąć, niedługo będę miała cały weekend wolny/będę sama, może coś pokombinuję jak mi dzidzia pozwoli
gładź kładzie się super, musi mi tylko ktoś szafki ściągnąć, niedługo będę miała cały weekend wolny/będę sama, może coś pokombinuję jak mi dzidzia pozwoli
felqua
Fanka BB :)
Osinka he he- ja to chyba sie wezme za malowanie okien, bo co do gladzi szpachlowej to nawet nie wiedzialabym jak sie za to zabrac.Ahhh no i zostaly jeszcze 2 lampy do zamontowania- w sumie maja instrukcje wiec jak sie zawezme to a nuz cos mi wyjdzie!!!
A
azik
Gość
dziwczynki, nie wolno wam włazić na stołki, krzesła i drabiny!!!!
ściana sie nie sypnie, okno nie odpadnie!!! uważajcie na siebie...
ktoś kiedys mądzre powiedział...
przez 9 miesiecy pająki nie zjedza mojego mieszkania ;D
a tak powaznie, naprawde uwazajcie na siebie.
ściana sie nie sypnie, okno nie odpadnie!!! uważajcie na siebie...
ktoś kiedys mądzre powiedział...
przez 9 miesiecy pająki nie zjedza mojego mieszkania ;D
a tak powaznie, naprawde uwazajcie na siebie.
reklama
K
KingaP
Gość
osinka pisze:a ja spiskuję żeby sobie samej położyć gładź gipsową w kuchni, bo stara pęka, a mężowi się nie chce - nie dziwię się, pracuje, robi nadgodziny, potem jeszcze w domu go męczę
gładź kładzie się super, musi mi tylko ktoś szafki ściągnąć, niedługo będę miała cały weekend wolny/będę sama, może coś pokombinuję jak mi dzidzia pozwoli![]()
osinka!! a kto to zetrze, żeby nie było nierówności ???
Podziel się: