reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

My odnowiliśmy wszystkie pokoje i została nam lazienka i kuchnia i ... Kochanie wynioslo drabine do dziadka i waleczki i ciekawe teraz kiedy dokończymy :laugh:. Ale jakos mnie to nie denerwuje.

reklama
Mojemu zostały do pomalowania ostatnie drzwi, ale jakoś wynajduje tonę innych zajęć - ostatnio zaczął robić sam półki do kuchni na różne pierdoły. a ja wymyśliłam coby pomalować meble w kuchni - chyba mnie Krzysiek razem z moją Wiesiąuduszą, jak powiem to na głos- były malowane niedawno.

felqua pisze:
Kasiula matula moj jest taki sam- jak juz wytapetowal 1 pokoj to teraz mysli ze ma rok wolnego, a tu tyle roboty czeka!!!!! Ja bym juz bardzo chciala miec i lozeczko i wozek, ostatnio ogladalismy wozek ktory mam dostac od siostry i jego obsluga jest dosyc skomplikowana- powinnam juz zaczac cwiczyc coby zdazyc do marca ;D niestety maz tego nie rozumie i wozek odbierze dopiero w marcu..buuuuuu
hihihi mój jest dokładnie taki sam
a rok wolnego to na bank by mu sie ta opcja spodobała
przecież tyle sie napracował przy jednym pokoju ::)

dziewczyny!! ja ostatnio powiedziałam, ze SAMA zrobię malowanie w kuchni. Ojej!! co się działo!! nos na kwintę i ..... odechciało mi się ;)

a ja spiskuję żeby sobie samej położyć gładź gipsową w kuchni, bo stara pęka, a mężowi się nie chce - nie dziwię się, pracuje, robi nadgodziny, potem jeszcze w domu go męczę ;)
gładź kładzie się super, musi mi tylko ktoś szafki ściągnąć, niedługo będę miała cały weekend wolny/będę sama, może coś pokombinuję jak mi dzidzia pozwoli ;)

Osinka he he- ja to chyba sie wezme za malowanie okien, bo co do gladzi szpachlowej to nawet nie wiedzialabym jak sie za to zabrac.Ahhh no i zostaly jeszcze 2 lampy do zamontowania- w sumie maja instrukcje wiec jak sie zawezme to a nuz cos mi wyjdzie!!!

dziwczynki, nie wolno wam włazić na stołki, krzesła i drabiny!!!!

ściana sie nie sypnie, okno nie odpadnie!!! uważajcie na siebie...

ktoś kiedys mądzre powiedział...

przez 9 miesiecy pająki nie zjedza mojego mieszkania ;D

a tak powaznie, naprawde uwazajcie na siebie.

reklama
osinka pisze:
a ja spiskuję żeby sobie samej położyć gładź gipsową w kuchni, bo stara pęka, a mężowi się nie chce - nie dziwię się, pracuje, robi nadgodziny, potem jeszcze w domu go męczę ;)
gładź kładzie się super, musi mi tylko ktoś szafki ściągnąć, niedługo będę miała cały weekend wolny/będę sama, może coś pokombinuję jak mi dzidzia pozwoli ;)

osinka!! a kto to zetrze, żeby nie było nierówności ???

Do góry