reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

Kaśka74: ja też tak miałam w poniedziałek w markecie. stanęłam przy kasie (pierwszeństwa, czego nie zauważyłam) a tu mnie ludki puszczają - chyba byłam jeszcze bardziej czerwona ze skrępowania.

reklama
A własnie, mnie się już wyjaśniło. Duuużo rzeczy Jacka będę miała dla Jasia :). Sukienki znowu sobie odpuszczam ;). Może następnym razem... ;)

moja kuzynka zmęzem probowali 4 razy lalkę zdziałać a tu maja 4 facetów stwierdzili że już wystarczy ;D bo nie zarobią

Życie przynosi różne niespodzianki, ale raczej tyle razy nie bedziemy próbować.
Ja jeszcze cały czas chciałabym kiedys wziąc dziecko z Domu Dziecka, nie koniecznie noworodka.
Zobaczymy aby Jaś był zdrowy. :)

Kasia 74, zastanów się nad dzieckiem z domu dziecka - myslisz o adopcji?
a co powiesz na rodzinę zastępczą? według mnie lepsze rozwiązanie - popytaj u siebie w opiece społecznej, gdybym miała brac dziecko - na 90% wolałabym rodzinę zastepczą...

Też myślałam i chyba masz rację. Rodzina zastępcza jest jeszcze lepszy rozwiązaniem. To juz od dawna jest moje marzenie. Ja kocham dzieci i Tomek też. Jak jeszcze uda nam się zrealizować plany mieszkaniowe w przyszłym roku... to kto wie... :)

a ja juz nie moge sie doczekac malowania sypilalni i kacika dla dzidzi
tylko ze moj misio strasznie sie ociaga z tym malowaniem skonczyl jeden pokuj
i znajduje tyle innych zajec

reklama
Kasiula matula moj jest taki sam- jak juz wytapetowal 1 pokoj to teraz mysli ze ma rok wolnego, a tu tyle roboty czeka!!!!! Ja bym juz bardzo chciala miec i lozeczko i wozek, ostatnio ogladalismy wozek ktory mam dostac od siostry i jego obsluga jest dosyc skomplikowana- powinnam juz zaczac cwiczyc coby zdazyc do marca ;D niestety maz tego nie rozumie i wozek odbierze dopiero w marcu..buuuuuu

Do góry