reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

a tam przerażać damy rade
ja tez sie powoli pakuje wlasnie sie dowiedzialam ze dzidzia caly pobyt w szpitalu ma byc w szpitalnych ciuszkach mam miec tylko na wyjscie cos cieplejszego dla maluszka

reklama
dziewczyny a co z kosmetykami dla malucha
jaką firme polecacie
słyszałam ze jhonson&jhonson sie pogorszyła

ja jestem za penatenem

Kasiula: ja kupiłam wczoraj wkładki z penatena, a pod spodem małymi literkami pisze: johnson&johnson.

muszę sięzabrać za kupno wszystkiego do szpitala i spakować się. a od 10.02 biorę się ostro za pranie dzieciowych ciuszków. mam nadzieję, że Fasola posiedzi grzecznie do marca w brzuszku.

Mama Boo pisze:
Acha!
Zamówiłam sobie właśnie jeszcze majteczki jednorazowe na allegro i dwie koszule nocne. Zdążyłam też już wyparzyć smoczki (na wszelki wypadek) i pudełeczko, w którym je tzrymam. Powoli się pakuje..... Zaczyna mnie to przerażać :D

MamaBoo - możesz zdradzić u kogo zamawiałaś koszule na allegro??

kaśka76 pisze:
Kasiula: ja kupiłam wczoraj wkładki z penatena, a pod spodem małymi literkami pisze: johnson&johnson.

muszę sięzabrać za kupno wszystkiego do szpitala i spakować się. a od 10.02 biorę się ostro za pranie dzieciowych ciuszków. mam nadzieję, że Fasola posiedzi grzecznie do marca w brzuszku.
no rzeczywiście na moim kremiku też jest taki napis
nie rozumiem przeciez jhonson ma tez swoje osobne kosmetyki ???

Ja już mam w domu roana maritę, o którym pisałam jakiś czas temu. Kupowałam wprost u producenta i wzory jakie tam widziałam to po prostu bajka! W sklepach w ogóle nie ma takich kolorków jakie tam były i takich materiałów. Były wózki ze sztruksu, dżinsu - po prostu rewelacja. W sklepach dominują krateczki, a tam pełen wypas. Sam wózek jest świetny i bardzo się cieszę, że się na niego zdecydowałam. Przede wszystkim jest duży, solidny i sprawnie się składa. Polecam.

My kupiliśmy nowy fotelik Maxi Cosi Cabrio w kolorze graphite grey. W wolnej chwili wrzucę fotkę. Fotelik wykonany bardzo solidnie z porządnych materiałów, no i ma super wyniki we wszystkich fotelikowych testach.

no rzeczywiście na moim kremiku też jest taki napis
nie rozumiem przeciez jhonson ma tez swoje osobne kosmetyki ???
widocznie Johnson wchłonął Penathena.
A ja wybrałam dla Maleństwa kosmetyki właśnie J&J a to za sprawą zapachu :D...podoba mi się najbardziej. A jak dzidzi nie spasuje to zmienię na inne, ale tym będę martwić się później. ;D

osinka pisze:
Mama Boo pisze:
Acha!
Zamówiłam sobie właśnie jeszcze majteczki jednorazowe na allegro i dwie koszule nocne. Zdążyłam też już wyparzyć smoczki (na wszelki wypadek) i pudełeczko, w którym je tzrymam. Powoli się pakuje..... Zaczyna mnie to przerażać :D

MamaBoo - możesz zdradzić u kogo zamawiałaś koszule na allegro??
Jasne :) Zamawiałam u galano a to są jego przedmioty :
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1201496

reklama
Ja mam tylko ciuszki, ale w wiekszosci po Jacku. Tylko takich - wyjsciowych- troche kupilam. Nawet lozeczka jeszcze nie mam. Dzis sie dowiedzialam, ze takie jak chcielismy czyli Drewex Karol Wielki juz nie jest produkowane  :(. Teraz musimy wybrac inne...
W Smyku dzis kupilam pajacyk przeceniony z 49 na 19 i komplet bluzka, spodnie i koszula w kratke calosc za 22 zl.
Bardzo mi sie podobaja rzeczy w H&M i chyba tam bede najwiecej kupowala Jaśkowi, zreszta Jacek tez ma duzo rzeczy tam kupionzch i bardzo dobrze sie nosza.
Wozek mam jeszcze u kolezanki i to jest wszystko, ale mysle, ze jak ruszymy z mezem to zalatwimy wszystko w jeden dzien. Taka mam nadzieje...

Do góry