reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Dzięki dziewczyny za życzonka!!! :)

A co do pieluszek to ja chyba też skuszę się na Pampersy New Born. No ale w tetrowe też trzeba się zaopatrzyć i prasować i prasować... :-)

reklama
od 2 tygodni ciągle tylko piorę i prasuję, piorę i prasuję ... Nigdy tyle nie prasowałam ;D

ja tak ostatnio pomyslalam ze kupie juz pieluszki te najmniejsze dla dzidziolka i dzisiaj moj aniol stroz chyba mi poweidzial: poczekaj przeciez nie wiesz jak duze jest dziecko i czy te najmniejsze beda potrzebne czy lepiej te wieksze kupic, dlatego poczekam z tym zakupem az doweim sie ile mniej wiecej wazy dzidzia lub kupimy dopiero jak sie urodzi (maz kupi) bop przeciez nie od razu w pierwszej godzinie kaza zakladac swoje pieluszki prawda?
a co do skladania tetrowych to mozna tez w trojkat ale musi wtedy pieluszka przed zlozeniem byc wycieta w formie kwadratu a nie prostokata.

Mama Boo pisze:
Myślałam, że pampersy, ale niekoniecznie te oryginalne.

a oki nie byłam pewna o co chodzi z kumaniem ;)u mnie ciężko zwłaszcza w ciąży ;D ale mówisz że cena ok??? bo nie wiedzoialam czy się opłaca czy nie ale nie miałam siły i pozwolenia na większe łażenie i 1 paczkę kupiłam żeby była

ja z pampersami zaczekam, dostałam paczkę new born a w moim szpitalu używają własnych pampersów przez cały pobyt dzidzi

my wkońcu zaczeliśmy kompletować wyprawkę, po dzisiejszych wojażach po sklepach mamy:
*wszystkie ubranka
*rożek
*wanienkę
*gruszkę do nosa
*oliwkę
*chusteczki pielęgnacyjne
*butelkę i smoczek aventu
łóżeczko z pościelą antyalergiczną przybędzie do nas za jakiś tydzień...

dosłownie jestem z siebie, a raczej z siebie z swojego ukochanego mężczyzny DUMNA :laugh:

Dla dziewczyn z Wawy- w sklepie Polak (albo Maly Polak) na Niepodleglosci tuz przed metrem Wierzbno nie tylko maja roany, ale maja tez sporo probek materialow i wzorow w ktorych mozna te wozki zamowic.

reklama
Do góry