reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

dziewczyny, jak macie gdzieś w poblizu swojego miejsca zamieszkania Selgros, to podjedźcie sobie, jest dużo "dzieciowych" rzeczy w promocji, np. 10 pieluch tetrowych za 17zł, wiele fajnych drobiazgów z Canpola, smoczki, butelki, kosmetyki, pampersy 44sztuki (najmniejsze) kosztują 22zł.

reklama
"selgros" daleko - całe szczęście, bo pewnie strasznie by mnie kusiło aby zajrzeć - a tu z kasą krucho i trzeba oszczędzać

osinka pisze:
dziewczyny, jak macie gdzieś w poblizu swojego miejsca zamieszkania Selgros, to podjedźcie sobie, jest dużo "dzieciowych" rzeczy w promocji, np. 10 pieluch tetrowych za 17zł, wiele fajnych drobiazgów z Canpola, smoczki, butelki, kosmetyki, pampersy 44sztuki (najmniejsze) kosztują 22zł.

0 20 wróciliśmy z ... selgrosu :D
kupiliśmy ... pieluchy pampers za 22 zł i smoczek
osinka - to chyba telepatia, ciekawe czy urodzimy razem - bo termin ten sam ;D

Pytia wyobraziłam sobie jak tak jeździszi omało co z krzesla nie spadłam ze śmiechu :D :D :D Zabwna kobietka z Ciebie, no :) A ja z racji tego, że wózek - Tako City Voyager - dostaliśmy w spadku po rocznym bratanku muszę wszystko prać, bo paskudnie zabrudzone. Bratowa Go nie prała ani razu a teraz od sierpnia leżał na strychu, więc się "troszkę" zbrudził. Ale jak Go tak przewoziliśmy z Zabrza do KAtowic - autobusami to fajnie było tak pojeździć. Niech się już ciepło robiiiiiiiiiii !!!!

telepatia!!! :)
na pewno urodzimy jednakowo!!! :) hihihi
ja też kupiłam pampersy (mam nadzieję, że 2 paczki pieluch wystarczą-mam pampersy i happy), 10 pieluch tetrowych, skarpetki, szczoteczke do włosków :)
w tym miesiącu koniec zakupów dzieciowych - reszta za 3 tygodnie :)

Qrde chyba Rafał wyciągnę do tego Selgrosa - te pajacyki mi się tam podobają (widziałam na stronce - na wirtualnej gazetce ;) i czapeczki też są super. Tylko czy się zgodzi, bo to dosyć kawałek :)

czapeczki były sliczne, po 12zł, ale wydawały nam się jakieś duże i nie kupiliśmy
upatrzyłam tam sobie pościel, wypełnienie, ręczniczki kapielowe canpola, gruby kocyk, chyba też kupię cały zestaw kosmetyków nivea, choć mam już bambino ;)

My wozeczek kupimy po porodzie. Nie chodzi o zabobony tylko o brak pieniazkow. Poza tym raczej mam juz wszystko. Lozeczko stoi,materacyk dostalam ale musze przywiezc od mamy. Przescieradelka sa posciel zamowie w przyszlym tyodniu. Pampersy,tetra,patyczki kosmetyczne itd sa. Brak drobiazgow: sudocremu,bepantenu,gruszki do noska. Ubranka poprasowane,rozek,kocyk tez. Torba wyjeta bo jutro zaczne sie pakowac.

reklama
Do góry